USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Malatya – Ankara Yolunda Korkunç Kaza: 2 Polis Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15.30 sularında Malatya – Ankara karayolu İstasyon kavşağında meydana gelen trafik kazasında Emniyet Müdürlüğü istikametinde seyir halinde olan sivil ekip aracı ile plakaları belirlenemeyen 44 AFS 519 plakalı Toyota marka araç ve 44 EH 123 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 polis memuru ve birkaç kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede müdahale edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Kazanın neden yaşandığı ve sorumluları belirlemek adına emniyet güçleri ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaza sonrası çevredekiler ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, kaza anının yaşandığı kavşağın güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Olayın tüm detayları tek tek incelenerek, kazanın meydana gelme sebepleri ve sorumluları netlik kazanmaya çalışılıyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan ilk açıklamada, kaza sonrası olay yerine ulaşan ekiplerin hemen müdahale ettiği ve yaralılara en kısa sürede sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi. Polis ekipleri kazaya karışan araçların sürücülerinin ifadelerine başvurarak, kaza hakkında ayrıntılı bir rapor oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yaşanan bu üzücü kaza sonrası Malatya ve çevre illerde trafik yoğunluğu ve aksaklıklar yaşanmaktadır. Sürücülerin daha dikkatli ve saygılı olmaları konusunda uyarılarda bulunan yetkililer, kazaların önüne geçmek adına uyulması gereken trafik kurallarına dikkat çekiyor.

Kazada yaralanan polis memurlarının ve diğer yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmaları ve olayın aydınlatılması için çalışmaların hızla devam ettiği belirtilirken, kaza nedeniyle yolda oluşan trafiğin akışının en kısa sürede sağlanması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malatya – Ankara Yolunda Korkunç Kaza: 2 Polis Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!