USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Psikolog Buse Aydın’a Cezaya Rağmen Eleştiriler Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Psikolog Buse Aydın, sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamalarla sık sık eleştirilerin hedefi oluyor. Geçtiğimiz günlerde, kendini ‘cinsel terapist’ olarak tanıtarak çektiği videolarla dikkat çeken Aydın, Reklam Kurulu tarafından sağlık alanında yetkisi olmadığı gerekçesiyle 550 bin 59 lira para cezası aldı.

Para cezası aldıktan sonra bile sosyal medyadaki faaliyetlerine devam eden Aydın, son açıklamalarıyla yine gündeme oturdu. “Red flag”ların kadınlar için ne anlama geldiğini açıklayan Aydın, “Bir kadındaki red flag cümleyi söylüyorum: Ben birazcık özgürlüğüme düşkünüm de… Duyduğun yerde kaç! Daha şu cümleyi kuran bir kadından sağlıklı bir ilişki çıktığını ben ömrü hayatımda görmedim.” sözleriyle tepki çekti.

Aydın’ın cinsiyetçi ve ayrımcı bulunan bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Reklam Kurulu tarafından verilen ceza bile Aydın’ı durduramıyor. Eleştirilerin odağı haline gelen Aydın’ın bu tavrı, sosyal medya fenomenlerinin hassas konularda nasıl bir tutum sergilemeleri gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Sonuç olarak, Buse Aydın’ın sosyal medyadaki kontroverisyal açıklamaları ve Reklam Kurulu tarafından aldığı para cezası, hemcinslerine yönelik eleştirileri ve tartışmaları beraberinde getirdi. Sosyal medya fenomenlerinin özellikle sağlık ve ilişki konularında daha dikkatli ve sorumlu olmaları gerektiği bir kez daha vurgulanmış oldu. Aydın’ın gelecekteki paylaşımları ve tepkilerdeki tavrı merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Psikolog Buse Aydın’a Cezaya Rağmen Eleştiriler Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!