USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nden Başkan İsmet Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yöneticileri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası ikinci kez belediye başkanlığı görevine gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türk basınına katkı vermek ve gazetecilik mesleğini daha üst seviyelere taşımak amacıyla kurulan YGD, yerel seçimlerin ardından İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilçe belediye başkanlarını ziyaret etmeye başladı.

YGD Ziyareti

YGD yöneticileri, başta İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilçe kaymakamları olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşun yöneticilerini ziyaret ediyor. Bu kapsamda, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası belediye başkanlığı görevine gelen ilçe belediye başkanlarını da ziyaret eden YGD, ilk olarak Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım‘ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yıldırım’ın Samimiyeti

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, YGD yöneticilerinden oluşan gazetecileri samimi bir ortamda kabul etti. Görüşmede; güncel siyasi konular, yerel seçimler, spor ve gazetecilik mesleği gibi çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. YGD Başkanı Yavuz Yılmaz, derneğin kuruluş amacı ve hedefleri hakkında da bilgiler verdi.

Teşekkür Plaketi

Ziyaretin sonunda YGD Başkanı Yılmaz, Başkan İsmet Yıldırım’a gazetecilere verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi taktim etti. Plaketin takdimi sırasında YGD Başkan Vekili Özner Berber, Genel Sekreter ve Ümraniye Erzurumlular Derneği Başkanı Erdal Yavuz, Genel Sayman ve Etraf Gazetesi imtiyaz sahibi Zafer Yılmaz, Başkan Yardımcıları Süleyman Aydınalp, Durmuş Çelen, Yaşar Kaba ve Denetleme Kurulu Üyesi Mahmut Boydak da hazır bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nden Başkan İsmet Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!