USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Sancaktepe’de Kaza: 1’i Çocuk 6 Kişi Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 15 Ekim 2021 tarihinde, İstanbul’un Sancaktepe ilçesi Mevlana Mahallesi, Atayolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Dilek Ö. isimli sürücünün kontrolündeki 34 AYK 434 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek dönel kavşakta ilerleyen Emre Çiçek’in yönetimindeki 34 FL 9272 plakalı minibüse çarptı.

Kaza sonucunda, minibüste bulunan 1’i çocuk toplamda 6 kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle minibüs refüje çıkarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Olay anında dikkatsizlik veya hızın etkili olup olmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri inceleme ve soruşturma çalışmalarına başladı. Çarpışmanın ardından trafikte kısa süreli bir aksama yaşanırken, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafiğin normale dönmesi sağlandı.

Kazada yaralanan kişilerin sağlık durumları ile ilgili henüz detaylı bilgi verilmedi. Yetkililer, kaza sonucu yaralananların durumları hakkında kısa bir açıklama yaparken, tedavi süreçlerinin devam ettiğini belirtti. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığı ve kazanın sebebinin belirlenmeye çalışıldığı belirtildi.

Kaza haberinin ardından, olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşların bölgeden uzak durmaları yönünde uyarılar yapıldı. Kazanın meydana geldiği cadde ve çevresindeki trafik akışının da kontrollü bir şekilde sağlandığı belirtildi. Kazanın detaylarıyla ilgili inceleme ve soruşturmaların devam ettiği bilgisi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sancaktepe’de Kaza: 1’i Çocuk 6 Kişi Yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!