USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Müsavat Dervişoğlu: “İYİ Parti, Millet İçin Çalışmaya Devam Edecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından Şişli’de düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, şehir ziyaretlerinin süreceğini belirtti. Olağanüstü Kurultaylarında verdikleri sözleri yerine getirmek amacıyla Anadolu’yu karış karış dolaştıklarını hatırlatan Dervişoğlu, İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren ‘koltukları değil, ayakkabılarını eskitmeye’ devam edeceklerini vurguladı. Genel seçimlere 4 senelik bir zamanın kaldığını anımsatan Dervişoğlu, partisinin 4 yıllık süre içinde tüm sorunlarına çözüm getireceğini ve diğer siyasi partiler arasından bir güneş gibi doğacaklarını ifade etti. Televizyonlarda İYİ Parti’ye raf ömrü biçenlerin bir daha bu platformlara çıkamayacaklarını söyleyen Dervişoğlu, birlik ve işbirliği yapılması durumunda başarının kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Türkiye siyasetinin yeni bir arayış içinde olduğunu vurgulayan Dervişoğlu, milletin gerginlik istemediğinin altını çizdi. Geçmiş dönemlerdeki siyasi liderlerin özlemlerini sıralayan Dervişoğlu, milletin Süleyman Demirel’in samimiyetini, Bülent Ecevit’in nezaketini, Turgut Özal’ın çalışkanlığını, Necmettin Erbakan’ın imanını ve Alparslan Türkeş’in mücadeleciliğini beklediğini belirtti. Bu özelliklerin İYİ Parti bünyesinde buluştuğunu ifade eden Dervişoğlu, milletin aradığı siyasetçi tipini partilerinin içinde bulacağını söyledi.

Dervişoğlu’nun konuşmasında vurguladığı bir diğer konu da Türkiye siyasetindeki değişimin önemine değinmek oldu. Yeni bir soluk getirilmesi gerektiğini belirten Dervişoğlu, partisinin hedefinin bu değişime liderlik etmek olduğunu dile getirdi. İYİ Parti’nin millete hizmet için kurulduğunu ve bu amaca sadık kalarak yoluna devam edeceğini söyleyen Dervişoğlu, gençlerin, kadınların, emekçilerin ve her kesimin partilerine sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Sonuç olarak, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Şişli’deki kahvaltı programında yaptığı konuşmada, partisinin kararlılığını ve hedeflerini vurguladığı görüldü. Dervişoğlu’nun liderliğindeki İYİ Parti’nin, Türkiye siyasetine yeni bir soluk getireceği ve milletin beklentilerine cevap vereceği mesajları verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Müsavat Dervişoğlu: “İYİ Parti, Millet İçin Çalışmaya Devam Edecek”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!