G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,55
CNY4,84
GBP44,93
EURO/USD1,09
BIST9.136,61
Petrol77,64
GR. ALTIN2.878,68
BTC2.084.757,71

İranlı Öğretmenin Cinsel Taciz Skandalı: Öğrencilere İstismarda Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öte yandan, okulda yaşanan bu olayın ardından veliler de tepkilerini dile getirdi. İlkokul birinci sınıf öğrencisinin velisi olan Ayşe Yılmaz, “Bu kadar önemli bir konuda ailelerin bilgilendirilmemesi, çocukların ve ailelerin mağdur edilmesi kabul edilemez. Bu tür durumlar karşısında okulun ve yetkililerin duyarsız kalmaları bizleri endişelendiriyor. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarda böyle vahim olayların yaşanması kabul edilemez. Gerekli tüm önlemlerin alınmasını ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yaşanan bu cinsel istismar olayının ardından okulda önlem alındı ve şüphelinin işine son verildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Veliler ise konunun takipçisi olacaklarını ve gereken adımları atacaklarını belirtti.

Öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Bahman G.’nin adli süreci devam ederken, okul idaresi hakkında da yasal işlem başlatıldı. Veliler ise bu tür olayların tekrarlanmaması ve benzer durumların yaşanmaması için okul ve yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

Türkiye genelinde artan çocuk istismarlarına karşı yetkililer ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları devam ediyor. Bu tür olayların önlenmesi ve çocukların korunması için toplumsal farkındalık oluşturulması gerektiği belirtiliyor. Çocuk istismarıyla mücadelede herkesin duyarlı olması ve şüpheli durumlarla karşılaşıldığında hemen yetkililere bildirilmesi önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İranlı Öğretmenin Cinsel Taciz Skandalı: Öğrencilere İstismarda Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!