USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Fedon Kalyoncu, Türk bayrağını göndere çektiği anları sosyal medyada paylaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Fedon Kalyoncu, 29 Mayıs’ta Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramı’nda Türk bayrağı motifli bir tişört giyerek evinin önünde Türk bayrağını göndere çekti. Kalyoncu, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Türk bayrağını göndere çekerken 10. Yıl Marşı’nı söyleyen Kalyoncu, “Merhaba Türkiye’m. Bugün 19 Mayıs. Ulu önder Atatürk’ümüzün bize bağışlamış olduğu bu güzel günde bende bu şerefli bayrağımızı evimin gönderine çekiyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.

Fedon Kalyoncu, 19 Ağustos 1946 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Rum, annesi Ermeni olan Kalyoncu, sinema sektöründe çeşitli işlerde görev aldıktan sonra 1991 yılında şarkıcılığa adım attı. TRT’de Yunanca şarkı söyleyen ilk kişi olan Kalyoncu, Türkiye’de geniş kitlelere hitap etmeyi başardı. Dedesi Kleanti Kalyoncu, Çanakkale Savaşı’nda şehit düşmüştür. Eda Kalyoncu ile olan birlikteliğinden Natali adında bir kızı ve Theo adında bir oğlu vardır.

Bodrum’un sevilen simalarından olan Fedon Kalyoncu, denize olan tutkusuyla bilinir. Geçtiğimiz yaz sosyal medyada denize attığı bir video paylaşarak takipçilerinden büyük ilgi gördü. Kalyoncu’nun 77 yaşında olmasına rağmen genç ruhunu ve enerjisini koruduğu yorumları yapıldı. Videonun altına yapılan yorumlardan biri de “Ve Fedon denize düştü” şeklindeydi.

Fedon Kalyoncu’nun Türk bayrağını göndere çektiği video, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Kalyoncu’nun vatanına olan bağlılığı ve milli değerlere verdiği önem takipçileri tarafından takdirle karşılandı. Şarkıcı, hayranlarına Türk kültürüne ve tarihine sahip çıkmaları konusunda ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fedon Kalyoncu, Türk bayrağını göndere çektiği anları sosyal medyada paylaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!