USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

iOS 17.4 Güncellemesiyle iPhone’lara Bomba Özellikler Geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mart ayında kullanıma sunulacak olan iOS 17.4 güncellemesi ile iPhone’lara gelecek yenilikler belli oldu. Apple, geçtiğimiz haftalarda iOS 17.3 güncellemesini mevcut hatalar nedeniyle yayınlamıştı. Şu anda iOS 17.4 üzerinde çalışan şirket, güncellemenin beta sürümünü kullanıcılara sunmaktadır. Geliştirici sürümünün final öncesi versiyonu yayınlandı ve önümüzdeki hafta tüm kullanıcılara ulaşması planlanıyor.

iOS 17.4 güncellemesi ile App Store ve uygulamaların Avrupa Birliği’ndeki çalışma biçiminde kapsamlı değişiklikler yapılacak. Avrupa Birliği sınırları içerisindeki iPhone modellerinde, dış kaynaktan uygulama yükleme özelliğinin aktif edileceği belirtiliyor. Ayrıca, bulut oyun uygulamaları Xbox Cloud Gaming ve Nvidia GeForce Now iOS 17.4 güncellemesi ile desteklenecek. Mini oyunlar, sohbet botları ve eklentiler de uygulama içi satın alma sistemine entegre edilecek.

iOS 17.4 güncellemesinden sonra AB kullanıcıları, Safari tarayıcıyı açtıktan sonra iOS’taki popüler tarayıcılar listesinden yeni bir varsayılan tarayıcı seçebilecek. Ayrıca, üçüncü parti ödeme uygulamaları ve bankalar NFC çipine erişebilecek ve kullanıcılar temassız ödeme işlemlerini Apple Pay veya Cüzdan uygulamasını kullanmadan doğrudan iPhone üzerinden gerçekleştirebilecek.

Yeni emoji karakterlerinin de iOS 17.4 güncellemesi ile birlikte gelmesi bekleniyor. Bu karakterler arasında misket limonu, yenilebilir kahverengi mantar, anka kuşu, kırık zincir ve farklı yüz ifadeleri bulunuyor. Ayrıca, Apple Podcast’leri için transkript desteği, müzik tanımanın bulduğu şarkıların çalma listesine eklenebilmesi, Siri’nin alınan mesajları desteklenen herhangi bir dilde duyurabilmesi gibi yenilikler de güncelleme ile sunulacak.

iOS 17.4 güncellemesi ayrıca Arayan Kimliği özelliklerini güçlendirecek, işletmeler için Mesajlar’daki güncellemeleri sağlayacak, Apple Cash sanal kart oluşturmayı mümkün kılacak ve pil sağlığı, arayan kimliği gibi özellikleri geliştirecektir. Tüm bu yenilikler, Mart ayında iOS 17.4 güncellemesi ile birlikte iPhone kullanıcılarına sunulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
iOS 17.4 Güncellemesiyle iPhone’lara Bomba Özellikler Geliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!