USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Gerard Depardieu, Fransa’da Cinsel Saldırı Suçlamalarıyla Gözaltına Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız aktör Gerard Depardieu, cinsel saldırı suçlamalarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Geçtiğimiz haftalarda birkaç kadının cinsel taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu, Fransa’da 13 kadının suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Depardieu’nun 2012 ve 2014 yıllarında iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları nedeniyle Paris polisi tarafından gözaltına alındığı belirtiliyor.

2012 ve 2014 yıllarındaki film çekimleri sırasında gerçekleştiği iddia edilen cinsel saldırılarla ilgili ifade vermek üzere çağrılan 75 yaşındaki Depardieu’nun, suçlamalar üzerine gözaltına alındığı bildirildi. Aynı şekilde, geçmişte oyuncu Charlotte Arnould tarafından “tecavüz” ve “cinsel saldırı” iddialarıyla suçlanan Depardieu’nun, daha önce de cinsel saldırı suçlamalarıyla gündeme geldiği biliniyor.

75 yaşındaki Fransız oyuncunun, 2007 yılında bir film çekimi sırasında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden oyuncu Helene Darras tarafından yapılan şikayet ise zaman aşımı nedeniyle reddedilmişti. Bu olaylarla birlikte Depardieu, geniş çapta cinsel saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Ancak Ekim 2023’te Le Figaro gazetesinde yayınlanan bir açık mektupta Depardieu, hakkındaki tüm suçlamaları reddederek “Asla ve asla bir kadını taciz etmedim.” ifadesini kullanmıştı.

Paris polisi tarafından gözaltına alınan Depardieu’nun önümüzdeki günlerde yapılacak yargılama sürecinde suçlamalarla ilgili daha fazla detay öğrenilecek. Oyuncunun, hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarıyla ilgili önemli iddialar ve deliller karşısında nasıl bir savunma yapacağı ise merak konusu olarak değerlendiriliyor. Haberin kaynağı Anadolu Ajansı (AA) olup, gelişmeler takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gerard Depardieu, Fransa’da Cinsel Saldırı Suçlamalarıyla Gözaltına Alındı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!