USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Eskişehir’de 18 Yıl Sonra Aydınlatılan Cinayet! Katil Arkadaşıymış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de 2006 yılında kayıp olarak aranan Erhan Kübra’nın, aynı tarihlerde Kütahya’da öldürüldüğü ve cesedinin tanınmaz halde olduğu için kimliğinin tespit edilemediği belirlendi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 18 yıl önce işlenen cinayeti çözdü. Erhan Kübra’yı öldüren yakın arkadaşı ile kendisine yardım eden şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Erhan Kübra, Eskişehir’de yaşayan bir vatandaştı ve 2006 yılında aniden kayboldu. Yakınları, Erhan Kübra’ya ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulundu ve aramalar sonuçsuz kaldı. Erhan Kübra, kayıp olarak arananlar listesine eklendi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erhan Kübra’nın bulunması için özel bir ekip oluşturdu. Yapılan çalışmalar sonucunda, Kütahya’da bir köy yakınlarında tanınmaz bir erkek cesedi bulundu ve kimliği tespit edilemedi.

Başının ezildiği, göğüs kısmından kesici bir aletle defalarca yaralandığı, cesedin kısmen yakıldığı ve ellerinin kravatla bağlandığı belirlenen erkek cesedinin Erhan Kübra’ya ait olabileceği düşünüldü. DNA eşleşmesi sonucu katil zanlısının Erhan Kübra’nın yakın arkadaşı olduğu tespit edildi.

Kütahya’da gözaltına alınan ve Eskişehir’e getirilen şüpheliler, suçlamaları kabul etmediler. Eskişehir Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan A.K. tutuklandı, diğer şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

Erhan Kübra’nın vücudu kısmen yandığı ve elleri kravatla bağlandığı ardından kendi köyünde gömüldüğü belirlendi. Cesetin tanınmaz halde olması nedeniyle kimliğinin tespit edilemediği ortaya çıktı. A.K., cinayeti işlediğini kabul etmedi ve cezaevine konuldu.

Eskişehir’de 2006 yılında kayıp olarak aranan Erhan Kübra’nın cinayeti aydınlatıldı ve katil zanlısı tutuklandı. Adli süreç devam ederken, soruşturma detaylı bir şekilde yürütülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de 18 Yıl Sonra Aydınlatılan Cinayet! Katil Arkadaşıymış

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!