USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Divanın Bayram Şıklığı ve Muhteşem Performansı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Sanat Müziği’nin yaşayan efsanesi Bülent Ersoy, bayram konserleriyle yine izleyicilerini büyüledi. İstanbul Maslak Yeni Gazino ve Mersin Gala sahnelerinde art arda verdiği konserlerde, Divanın muhteşem performansı ve göz alıcı güzelliğiyle bayramın damgasını vurdu.

Toz Pembe Kostümle Bayramın En Şık İsmi

Her iki konserde de izdiham yaratan Diva, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu imzalı toz pembe kostümüyle bayramın en şık ismi olarak dikkat çekti. Asaleti ve görkemiyle büyük beğeni toplayan Ersoy, sahnede adeta bir peri masalı prensesi gibi parladı.

Eşsiz Sahne ve Büyük Yorumcu Kimliği

Eşsiz sahne performansı ve büyük yorumcu kimliğiyle kendine bir kez daha hayran bırakan Ersoy, dakikalarca ayakta alkışlandı. Sold out olan konserlerde izdiham yaşanırken, Diva’nın muhteşem sesi ve yorumu izleyicileri büyüledi.

“Bayram Şekeriyim, E Daha Ne Olsun”

Konserlerin sonunda Diva Bülent Ersoy, izleyicilerine hitaben, “Bayram şekeriyim, e daha ne olsun” diyerek bayramın neşesini ve coşkusunu paylaştı. Bu sözler, izleyiciler tarafından büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı.

Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, bayram konserleriyle yine müzikseverlerin gönüllerinde taht kurdu. Muhteşem performansı, göz alıcı güzelliği ve asaletiyle bayramın en unutulmaz anlarına imza attı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Divanın Bayram Şıklığı ve Muhteşem Performansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!