USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Metin Akpınar’ın Kızları İle İlgili İddialar Gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarıyla ilgili yaşanan DNA test sonucu skandalı gündemi sarsmıştı. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı’nın programına katılarak babalarının kim olduğunu ortaya çıkarmak istemişti. İddialar arasında ünlü gazeteci Uğur Dündar’ın bir kızın babası olabileceği de yer alıyordu.

Müge Anlı, Uğur Dündar ile yaptığı görüşmeyi programa açıkladı. Dündar, kızların annesiyle hiç görüşmediğini ve kendisinin babaları olmadığını belirtti. Anlı, Dündar’ın kızlar için “Eğer kızlarım olsaydı onlara sahip çıkardım” şeklinde konuştuğunu aktardı. Bu açıklamalarla birlikte skandalın boyutları daha da genişledi.

Bu gelişmelerin ardından Metin Akpınar da konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Akpınar, kızlarıyla herhangi bir iletişim kurmadığını ve kendisinin babaları olmadığını belirtti. Skandalın patlak vermesiyle birlikte birçok kişi bu duruma şaşırdı ve olayın detaylarını merak etmeye başladı.

Konuyla ilgili sosyal medyada da büyük bir tartışma başladı. Olayın üzerinden birçok gün geçmesine rağmen hala gündemden düşmeyen bu konu, kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. İkiz kızların asıl babalarının kim olduğu konusu ise henüz netlik kazanmış değil.

Tüm bu yaşananlar, Yeşilçam efsanesi Metin Akpınar’ın hayatında beklenmedik bir skandalın patlak vermesine neden oldu. Oyuncunun adı bir anda magazin dünyasında en çok konuşulan isimler arasına girmiş durumda. Skandalın tüm detayları ise ilerleyen günlerde ortaya çıkacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Metin Akpınar’ın Kızları İle İlgili İddialar Gündemde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!