USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Sevişme Sahnelerinde Zorlanan Oyuncu: ‘Hiçbir Şey Yoktu!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haçda, sosyal medyada Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya’nın röportajında “Sevişme sahnelerinde zorlandık” ve “Hunharca öpüştük” açıklamalarıyla büyük tartışma yarattı. Kaya ve Pekin, konu hakkında açıklama yaparak ilişkilerinin sadece film setinde olduğunu belirttiler.

Büşra Pekin, 835 bin takipçili Instagram hesabında Hasan Can Kaya ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak aşk iddialarını yalanladı. İkili arasında sadece film partnerliği ve arkadaşlık olduğunu vurguladı. “Çok Aşk” filminin sinemalarda olduğunu belirtti.

Büşra Pekin, bir gece Kuruçeşme’deki Minibar’da gazeteciler tarafından görüntülendi. Burada yemek yemeye arkadaşlarıyla geldiğini belirten Pekin, İstanbul’da yeni bir proje üzerinde çalıştığını ve işlerinin gayet iyi gittiğini söyledi.

Güzel oyuncu, saç rengi konusunda da açıklamalarda bulundu. Sarışın olmasının bir proje gereği olduğunu söyleyen Pekin, kumral olmaya geri dönmek istediğini belirtti. Değişiklik yapmayı ve farklı rollerde oynamayı seven biri olduğunu dile getirdi.

Son olarak, rap sanatçısı Norm Ender ile anıldığı iddiaları da yalanlayan Büşra Pekin, Ender’in sadece arkadaşı olduğunu ve hayatında kimse olmadığını söyledi. Kalbinin boş olduğunu belirterek, yaşadığı ilişkiler hakkında net konuştu.

Büşra Pekin’in bu açıklamaları, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. İlişkileri ve işleri hakkında net bir tavır sergileyen Pekin, hayatına dair dedikoduları ve spekülasyonları sonlandırmış oldu. Genç oyuncunun kariyerinde ve kişisel hayatında gösterdiği olgun tavrı ve dürüstlüğü takdir topladı. Gelecek projeleri ve ilişkileriyle ilgili merak uyandıran Pekin, takipçilerini heyecanlandırmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sevişme Sahnelerinde Zorlanan Oyuncu: ‘Hiçbir Şey Yoktu!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!