G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43
Hikmet Aydoğan

Ezber Bozan Haydar Hoca’nın Mirası: 4. Yıl Dönümünde Anma Programları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haydar Hoca: Ezber Bozan

Merhum Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefatının 4. yıl dönümü, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen çeşitli programlarla anıldı. 14 Nisan 2020’de Hakk’a uğurlanan Haydar Baş, ezber bozan fikirleri ve cesur duruşuyla hatırlanıyor.

BTP Lideri Hüseyin Baş: “Haydar Hoca Ezberleri Bozdu”

İstanbul’daki anma programına katılan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Haydar Baş’ın ezber bozan bir lider olduğunu vurguladı. Baş, “Haydar Hoca, hepimizin zihinlerine kazınmış ezberleri bozdu. Örneğin, ‘para basarsan enflasyon olur’ gibi ezberleri yıktı” dedi.

Dünyaya Kafa Tutan Adam: Haydar Hoca

Hüseyin Baş, Haydar Baş’ın gerektiğinde tüm dünyaya kafa tuttuğunu da belirtti. Baş, “Dünya’da küresel bir sistem kurulmuş. Haydar Hoca, bu sisteme yalın kılıç bir şekilde kafa tuttu. Güçsüzlüğünü bilmesine rağmen, dünyaya kafa tutabilen bir adamdı” diye konuştu.

Seçim Değil Geçim

BTP lideri, geride bıraktığımız 31 Mart yerel seçimlerine de değindi. Baş, “Seçim sonuçları beklediğimiz gibi gerçekleşmedi. Ancak bu sonuçlar bir daha karşımıza çıkmaz. Haydar Hoca’nın bozduğu ezberleri ve yerine ikame ettiği düşünceleri Türkiye’de haykıran tek topluluk olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Duygusal Sinevizyon Gösterisi

Programın son kısmında, Haydar Baş’ın konuşmalarından kesitleri içeren bir sinevizyon sunuldu. Sinevizyon gösterisi sırasında salonda duygusal anlar yaşandı.

Ezber Bozan Haydar Hoca’nın Mirası: 4. Yıl Dönümünde Anma Programları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!