G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Zeydan Karalar: Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 tarihinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan seçimde, CHP’den Zeydan Karalar önde gidiyor. Adana ilçelerinde ise Aladağ, İmamoğlu, Pozantı, Tufanbeyli, Ceyhan, Karaisalı, Saimbeyli, Yumurtalık, Çukurova, Karataş, Sarıçam, Yüreğir, Feke, Kozan ve Seyhan ilçelerinde de seçim sonuçları merakla bekleniyor.

Seçim sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgilere ve Adana ilçelerindeki seçim sonuçlarına ulaşmak için ilgili linklere tıklanabilir. Yerel seçim sonuçları sürekli güncellenmekte olup, aday bilgileri açıklandıkça sayfa üzerinde de güncelleme yapılacaktır.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP’den aday olan Zeydan Karalar, rakiplerine karşı önde gitmektedir. Adana’nın tüm ilçelerinde ise seçim sonuçları merakla beklenmektedir. Aladağ, İmamoğlu, Pozantı, Tufanbeyli, Ceyhan, Karaisalı, Saimbeyli, Yumurtalık, Çukurova, Karataş, Sarıçam, Yüreğir, Feke, Kozan ve Seyhan ilçelerindeki seçim sonuçları, Adana halkı tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmektedir.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan oylama sonuçları hala belirsizliğini korurken, CHP’den aday olan Zeydan Karalar’ın önde gitmesi dikkat çekmektedir. Adana ilçelerinde de seçim sonuçlarına ilişkin heyecan doruktadır. Aladağ, İmamoğlu, Pozantı, Tufanbeyli, Ceyhan, Karaisalı, Saimbeyli, Yumurtalık, Çukurova, Karataş, Sarıçam, Yüreğir, Feke, Kozan ve Seyhan ilçelerindeki seçim sonuçları, Adana’da siyasi gündemin en önemli konularından birini oluşturmaktadır.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde önde giden aday Zeydan Karalar’ın destekçileri büyük bir coşku içerisinde sonuçları beklerken, diğer adayların da seçim sonuçlarına ilişkin açıklamaları merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zeydan Karalar: Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!