G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.774,07

YKS Sınavına Girecek Torunu İçin Getirdiği Otomobil Alev Aldı: Dram Dolu Anlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabük Üniversitesi öğrencisi olan torununu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) götürmek için sabah saatlerinde evinden yola çıkan Recep Fırıncı, oğlu Erhan Fırıncı’ya ait 67 DA 845 plakalı otomobiliyle sınav merkezine geldi. Torununu sınav giriş binası yakınına bıraktıktan sonra park etmek üzere aracını çektikten sonra alandaki diğer araçlardan birinin yakıt kaçırması sonucu beyaz dumanlar yükselmeye başladı.

Hemen aracın içindeki yakıt kaçağını fark eden Recep Fırıncı, dumanların ardından alevlerin yükseldiğini görünce panikle aracından dışarı atladı. Üniversitenin güvenlik görevlileri, yangın söndürme tüpleriyle alevli araca müdahale etmeye çalıştı ancak alevler kısa sürede aracın tamamını sardı. Patlamaların da yaşandığı olayda, çevredeki diğer araçlar tehlike altındayken, Karabük Belediyesi İtfaiyesi’ne haber verildi.

Olay yerine hızla yetişen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Kısa sürede yangın söndürülürken, araç tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Bu sırada mezuniyetin en önemli günlerinden birini yaşayacak olan torununun amcası Erhan Fırıncı da arabasının kül olduğunu gördüğünde gözyaşlarına boğuldu. İtfaiye eri ise genç adamı teselli etmeye çalışarak, ellerinden gelenin yapıldığını belirtti.

Olay sonrası Recep Fırıncı’nın torunu sınava girebileceği başka bir araç bulunamayınca, sınav salonuna yetişemeden sınavı kaçırmış oldu. Ancak yangın sonucu can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, maddi hasarın yanı sıra ailenin yaşadığı stres ve üzüntü de oldukça büyüktü. Olayın ardından aracın neden alev aldığı ve yangının nasıl başladığı konusunda detaylı bir inceleme başlatılırken, Fırıncı ailesi ise yaşadıkları olayın etkisinden kurtulmaya çalışıyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YKS Sınavına Girecek Torunu İçin Getirdiği Otomobil Alev Aldı: Dram Dolu Anlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!