G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.182,50

Yıkım Sırasında Yola Molozlar Saçıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerindeki 5 katlı harabe binanın yıkımına başladı. İş makineleri yıkımı sürdürürken, binanın çökmesi sonucunda yola molozlar saçıldı. Yıkım esnasında yol trafiğe açıktı ancak molozların etrafa dağıldığı sırada kimse zarar görmedi.

Olay, bölgedeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Dağılan molozların temizlenmesi için belediye ekipleri anında çalışmalara başladı.

Yıkım işlemlerinin ne zaman tamamlanacağı henüz belirsizliğini korurken, belediye yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmadı. Yıkımın neden olduğu molozların temizlenmesiyle ilgili belediyenin çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlar ise yıkımın trafikte tehlike oluşturabileceğini belirterek belediyeye tepki gösterdi. Binaların çevresinde alınması gereken güvenlik önlemlerinin yeterli olmadığını savunan vatandaşlar, benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için yetkililerin daha dikkatli olması gerektiğini dile getirdi.

Yıkım sırasında çevrede bulunan iş yerlerinin ve evlerin etkilendiği gözlemlenirken, yıkımın çevreye verdiği zararın boyutu henüz netlik kazanmadı. Belediye ekipleri, yıkım sonucunda ortaya çıkan molozları kaldırmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Yıkımın neden olduğu molozların temizlenmesinin ardından, yola zarar veren bölümlerin onarımı için çalışmaların başlayacağı belirtildi. Belediye yetkilileri, olayın incelenmeye devam ettiğini ve sorumlular hakkında gerekli adımların atılacağını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yıkım Sırasında Yola Molozlar Saçıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!