USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

YGD Başkanı Yavuz Yılmaz: Birlikte Başaracağız!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

100. Yıl Gazeteciler Derneği Seçim Sürecini Değerlendi ve Yeni Hedefler Belirledi 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD), Anadolu Yakası’nda görev yapan gazetecileri bir araya getirerek gerçekleştirdiği aylık olağan toplantısında, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi‘nin ardından seçim sürecini değerlendirdi ve geleceğe yönelik planlarını belirledi. 

Seçim Sürecinin Değerlendirilmesi 

YGD Başkanı Yavuz Yılmaz, toplantının açılış konuşmasında seçim sürecinin olaysız ve demokratik bir ortamda tamamlanmasının memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin yoğun çabası ve hassasiyetinin gurur verici olduğunu belirtti. Aday ve siyasilerin agresif söylemlerine rağmen, gazetecilerin toplumu bölmeden, kışkırtmadan hassas bir habercilik yaptığını ifade ederek, gösterilen çaba ve anlayış için teşekkürlerini iletti. 

Birlikte Başaracağız 

YGD olarak amacımız; önceliği, bu güzel ülkemizin birlik ve beraberliğini gözeten biz diyebilen gazeteci dostlarımızı bir çatı altında toplamak. Mesleğimizi daha iyi şartlarda yapabilmek ve tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çağın gerektiği gibi gazetecilik yapmak. Bunun için dernek olarak gerekli eğitim ve desteğe hazırız. ‘’Birlikte mücadele edecek, birlikte başaracağız” dedi.  

Yılmaz, kısa bir seçim molası verdikleri yerel yöneticilerle tanışma ziyaretlerinin devam edeceğini, yeni projeler geliştireceklerini, birlik ve beraberliği güçlendirecek etkinlikler düzenleyeceklerini de kaydetti. 

Toplantıya ev sahipliği yapan Büyük Erzurum Sofrası Restoranı’nda nefis Cağ Kebabın adet fiyatı da oldukça hesaplı: 47,50 TL

Yeni Hedefler ve Planlar 

Yılmaz, derneğin önceliğinin ülkenin birlik ve beraberliğini gözeten gazetecileri bir çatı altında toplamak olduğunu vurgulayarak, mesleğin daha iyi şartlarda yapılması ve teknolojik gelişmelere ayak uydurulması için gerekli eğitim ve desteği sağlayacaklarını ifade etti. Ayrıca, birlik ve beraberliği güçlendirecek etkinlikler düzenleyeceklerini ve yeni projeler geliştireceklerini sözlerine ekledi. 

Yol Haritası Belirlendi 

Toplantıya katılan dernek yönetici ve üye gazetecilerin görüş ve önerileri doğrultusunda komisyonlar oluşturuldu ve projelerin gerçekleştirilmesi için yol haritası belirlendi. Yılmaz’ın yanı sıra Yalçın Bel, Nesime Ergönen, Özner Berber, Erhan Bağcı, Ufuk Bulut, Durmuş Çelen, Zafer Yılmaz, Süleyman Aydınalp, Mehmet Birtek, Hikmet Aydoğan, Fatih Turan ve Erden Aktoğu‘nun da katıldığı toplantı, görüş ve önerilerin yer aldığı sohbetlerle devam etti. 

Sonuç değerlendirmesinde; seçim sürecini olumlu bir ortamda tamamlamanın verdiği memnuniyetle yeni projelere odaklanmak gerektiği dile getirildi. Gazetecilerin birlik ve beraberlik içinde, toplumu bütünleştirici bir yaklaşımla habercilik yapmaya devam edecek olmaları, derneğin temel prensiplerinden biri olacaktır denildi. 

Teşekkürler ve Hatıra Fotoğrafı  

Toplantı sonrası gazeteciler, toplu hatıra fotoğrafı çektirerek Büyük Erzurum Sofrası‘nın Anı Defterine, yöresel lezzetleri ve misafirperver ekibinden duydukları memnuniyeti dile getirerek işletmeci Mustafa Çağlayan‘a teşekkür ettiler. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YGD Başkanı Yavuz Yılmaz: Birlikte Başaracağız!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!