G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,26
CNY4,87
GBP45,99
EURO/USD1,12
BIST9.829,19
Petrol70,84
GR. ALTIN2.934,33
BTC2.214.210,99

Yeniden Sayım Sonucunda Kütahya’da Kazanan Belli Oldu: CHP Adayı Eyüp Kahveci!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde Kütahya’da CHP adayı Eyüp Kahveci, 40 bin 712 oy alarak birinci oldu. MHP adayı Alim Işık ise 40 bin 110 oy ile ikinci sırada yer aldı. AKP adayı Kamil Saraçoğlu ise 37 bin 992 oy ile üçüncü oldu. Ancak MHP’nin seçim sonuçlarına yönelik itirazı üzerine İlçe Seçim Kurulu, 549 sandıktaki 5 bin 659 geçersiz oyun yeniden sayılmasına karar verdi.

Yaklaşık 13 saat süren yeniden sayım işlemi sonucunda AKP adayı Saraçoğlu’nun oyu 154, MHP adayı Işık’ın oyu 58, CHP adayı Kahveci’nin oyu ise 27 arttı. Bu artışlarla birlikte Kahveci ile Işık arasındaki oy farkı 602’den 571’e geriledi, ancak yapılan sayım sonucu değişmedi. Bu sonuçlarla birlikte Kütahya Belediye Başkanlığı seçimini CHP adayı Eyüp Kahveci kazanmış oldu.

Seçim sonuçlarının ardından Kütahya’da kutlamalar yapıldı ve Kahveci destekçileri tarafından coşkuyla karşılandı. Eyüp Kahveci, seçim zaferini destekçileriyle birlikte kutladı ve belediye başkanlığı görevini devralmak için hazırlıklara başladı.

Öte yandan, MHP adayı Alim Işık ve AKP adayı Kamil Saraçoğlu’nun seçim sonuçlarına ilişkin yapacakları açıklamalar merakla bekleniyor. Seçim sürecinin ardından Kütahya’da siyasi partiler arasındaki rekabet devam ederken, halkın beklentilerine ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların da ön plana çıkacağı belirtiliyor.

Kütahya’da gerçekleşen yerel seçimlerin ardından halkın belediye başkanından beklentileri ve şehirdeki sosyal, ekonomik ve altyapı sorunlara yönelik çözüm önerileri de gündemde olmaya devam ediyor. Yeniden seçilen Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin önümüzdeki dönemde halkın beklentilerine karşılık verecek projeleri hayata geçirmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeniden Sayım Sonucunda Kütahya’da Kazanan Belli Oldu: CHP Adayı Eyüp Kahveci!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!