G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

Yeditepe Üniversitesi’nde 6 Yılda Mezun Olan Genç Kıza Eğlenceli Sürpriz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç kadının adı Aylin’di ve Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştu. Aylin, yaklaşık 6 yıldır üniversitede okuyor ve zorlu geçen dönemleri sonunda başarıyla tamamlayarak mezuniyet sevincini yaşamaya hak kazanmıştı.

Mezuniyetini kutlamak isteyen arkadaşları, Aylin’e sürpriz bir organizasyon düzenlediler. Üniversite bahçesinde toplanan arkadaşları, davul ve zurnacıları çağırarak Aylin’i beklemeye başladılar. Aylin, arkadaşlarının kendisini beklediğini bilmeden üniversiteye gitti ve aniden karşılaştığı sürpriz karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Arkadaşları, Aylin’i karşılayarak başına taç giydirdiler ve alkışlarla karşıladılar. Aylin, bu sürpriz karşısında duygulansa da sevinç gözyaşlarıyla karşılık verdi. Arkadaşlarıyla birlikte dans eden Aylin, bu özel anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf ve video çekimleri yaptılar.

Sosyal medyada paylaşılan videolar ve fotoğraflar kısa sürede viral oldu ve binlerce kişi tarafından paylaşılarak beğenildi. Aylin’in başarısını kutlayan herkes, bu eğlenceli ve duygusal anları sosyal medya üzerinden takip ederek tebrik mesajları yayınlamaya başladılar.

Aylin, mezuniyet sürprizi sonunda arkadaşlarına teşekkür ederek onlarla özel bir akşam yemeği organize etti. Bu özel günü birlikte kutlayan gençler, unutulmaz anılarla dolu bir gece geçirdiler. Aylin, hem mezuniyetini hem de arkadaşlarının sürprizini asla unutamayacağını belirtirken, bu mutlu günü her zaman gülümseyerek hatırlayacağını söyledi.

Aylin’in başarılı bir öğrenci olmasının yanı sıra böyle sevgi dolu ve eğlenceli bir arkadaş grubuna sahip olması da takdir topladı. Arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı bu mutlu anlar, Aylin’in üniversite yıllarını daha da özel kılmıştı. Mezuniyetin getirdiği gurur ve sevinçle dolu olan Aylin, artık yeni bir sayfa açarak kariyerine odaklanmaya hazırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeditepe Üniversitesi’nde 6 Yılda Mezun Olan Genç Kıza Eğlenceli Sürpriz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!