G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.111,52

Üsküdar Kız Kulesi Yakınlarında Denize Atlayan Vatandaş Kayboldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın meydana geldiği yer, Üsküdar Kız Kulesi’nin karşısında bulunan bir alandı. Saat 22.00 civarında yaşanan olayda, bir vatandaş kıyafetlerini çıkarıp kişisel eşyalarını bırakarak denize atladı. İddialara göre uzun bir süre yüzüp ardından gözden kayboldu. Olayı gören çevredekiler hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri durumu sahil güvenlik ekipleri ve kıyı emniyetine bildirdi.

Sahil güvenlik ekipleri ve kıyı emniyeti ekipleri olay yerine gelerek sahil şeridi boyunca geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Vatandaşın denizde kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları yoğun bir şekilde devam etti. Ekipler, kaybolan vatandaşı bulabilmek için gece boyunca arama çalışmalarını sürdürdü. Ancak şu ana kadar kaybolan vatandaşa ulaşılamadı.

Yetkililer, kaybolan vatandaşı bulmak için denizde ve kıyıda detaylı bir arama çalışması yürütüyor. Olayın netleşmesi ve kaybolan kişinin bulunması için ekiplerin titizlikle çalışmalarına devam ettiği belirtildi. İHA tarafından yapılan habere göre, olayla ilgili detaylı bilgilerin ilerleyen saatlerde paylaşılması bekleniyor.

Bu tür olayların önlenmesi için ise vatandaşlara denizdeki güvenlik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Denize girecek olan kişilerin can kurtarma ekiplerinin bulunduğu bölgeleri tercih etmeleri ve dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Sahil güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınmasının önemli olduğu belirtildi. Kaybolan vatandaşın bulunması için arama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası kıyıda ve denizde geniş çaplı bir arama çalışması yapan ekiplerin detaylı bilgi vermek için inceleme ve araştırmalarını sürdürdüğü belirtildi. Vatandaşın güvenli bir şekilde bulunması için yetkililerin tüm imkanları seferber ettiği kaydedildi. Konuyla ilgili gelişmelerin ise ilerleyen saatlerde paylaşılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üsküdar Kız Kulesi Yakınlarında Denize Atlayan Vatandaş Kayboldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!