G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Ünlü Model Didem Soydan’ın Aldatan Sevgilisinden Nasıl İntikam Aldığı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

39 yaşındaki ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından sık sık paylaştığı iddialı pozlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda bir takipçisinin yorumuna verdiği cevapla da gündeme gelmişti. Takipçisinin, “Didem Hanım, güzel bir sinema filminde oynamak size çok yakışır diye düşünüyorum. Aksiyon, gerilim, korku filmleri gibi. Bu arada her zamanki gibi çok güzelsiniz” mesajına kayıtsız kalamadı. Ünlü isim, “Oyunculuk yeteneğim yok. İnsanlar yeteri kadar kötüsüne maruz kalıyor zaten, ben işimde iyi olmaya çalışıyorum. Çok sevgiler” şeklinde cevap verdi.

Geçtiğimiz haftalarda ise Nişantaşı’nda objektiflere takılan Didem Soydan, kısa süreli bir açıklama yaptı. Oyunculuk düşünmediğini belirten ünlü model, “Daha önce denemiştim, pek bana göre değil. Bir daha oyunculuk denemem” dedi. Soydan, daha çok reklam çekimlerine ve podyumlara ağırlık verdiğini ifade etti.

Son dönemde katıldığı bir televizyon programında sevgilisinin kendisini aldattığını itiraf eden ünlü model, aldatıldığını öğrendiğinde nasıl intikam aldığını anlattı. Kendisini aldattığını öğrendiği sevgilisinin set arkadaşı olduğunu açıklayan Soydan, ilişkinin bitmek üzere olduğunu ve o kişiyle ilişkiye girdiğini sevgilisine söylediğini belirtti. Bu şekilde intikam aldığını dile getiren ünlü model, yaşadığı olayı “büyük bir şok anı” olarak tanımladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Model Didem Soydan’ın Aldatan Sevgilisinden Nasıl İntikam Aldığı Ortaya Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!