G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,59
CNY4,85
GBP44,88
EURO/USD1,10
BIST8.935,73
Petrol76,63
GR. ALTIN2.886,54
BTC2.131.081,29

Üniversiteli Öğrenci Köpek Saldırısında Ağır Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Emre Yurtsever (20), 9 Haziran 2023’te Kabaoğlu Mahallesi’ndeki akaryakıt istasyonuna gittiği sırada sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçarken yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarından atlayan Yurtsever, yol kenarındaki bariyerlere takılarak başını zemine çarptı. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ameliyat olan genç, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yaşadıklarını anlatan Yurtsever, gece 23.00 sıralarında arkadaşlarının yanından akaryakıt istasyonuna gitmek istediği sırada peşine köpeklerin takıldığını söyledi.

Yurtsever, köpeklerin sayısının fazla olduğunu düşünerek yaşadığı korku ve adrenalinle istinat duvarından atladığını belirterek, ayağının bariyere takılması sonucu başını yere vurarak beyin kanaması geçirdiğini ifade etti. Hastaneye kaldırıldığında bilincinin var olduğunu ancak sonradan yavaş yavaş kaybettiğini belirtti. Ameliyat ve tedavi sürecinden geçen Yurtsever, yaşadığı travmatik olayın etkilerini hala üzerinden atamadığını dile getirdi.

Geceleyin dışarı çıkmamaya özen gösteren genç öğrenci, köpeklerin gece daha tehlikeli olduğunu vurgulayarak, tek dolaşmaktan kaçındığını söyledi. Ailesinin de bu süreçte zor günler geçirdiğini belirten Yurtsever, köpek saldırısının insanlar için ciddi bir sorun teşkil ettiğini ve çözüm bulunması gerektiğini ifade etti. Kendi yaşadığı kabusun etkisiyle köpeklerden hala tedirgin olduğunu ve eskiden rahatça yanlarından geçerken şimdi endişe duyduğunu söyleyerek, çözümün acilen bulunması gerektiğine dikkat çekti.

Yurtsever, her canlının insan canından daha önemli olmadığını düşündüğünü belirterek, köpeklerin hala insanlara saldırmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Olaydan hala etkilenen genç öğrenci, yaşanan travmanın uzun süre devam ettiğini ve herkesin kendisi gibi şanslı olamayacağını vurgulayarak, toplumun ve yetkililerin bu konuya duyarlı olması gerektiğini söyledi. Sonuç olarak, köpek saldırılarının artık kontrol altına alınması gerektiğini ve insanların bu tür olaylarla karşılaşmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üniversiteli Öğrenci Köpek Saldırısında Ağır Yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!