G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.172.093,42

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş’in Eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile Görüştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Özgür Özel ile bir araya geldi. Görüşme 12:50’de başladı ve 13:00’de sona erdi. Ayşe Ateş, basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ateş, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, 10 gün önce Hasan Doğan tarafından arandığını ve Cumhurbaşkanı ile görüşeceği haberini aldığını ancak MHP lideri Devlet Bahçeli’nin karalamaları ve iftiraları üzerine görüşmenin gerçekleşmediğini belirtti. Ateş, Bahçeli’nin çağrısının karşılık bulduğunu düşündüğünü ifade etti.

Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı ile yapması gereken görüşmeye Bahçeli’nin müdahalesi sonucu çağrılmadığını düşünerek, Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşme hakkında da açıklamalarda bulundu. Ateş, Özgür Özel’e teşekkür ettiğini ve bundan sonraki süreçte de desteklerini beklediğini ifade etti. Ayrıca, kızlarının tanışmak istediğini ve Özgür Özel’in onlarla ilgilenerek çocuklarla vakit geçirdiğini belirtti. Görüşme sonrasında Özgür Özel’e teşekkür edip ayrıldıklarını aktardı.

Özgür Özel ile yapılan görüşme detayları henüz belirtilmedi. Ancak, Ateş’in açıklamaları ve Bahçeli’nin müdahalesi sonrasında yaşanan gelişmelerin kamuoyunda dikkat çekeceği belirtiliyor. Henüz Cumhurbaşkanlığı’ndan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Ateş’in Bahçeli’nin müdahalesine atıf yaparak gerçekleşmeyen görüşme ile ilgili gelecek süreçte yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş’in Eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile Görüştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!