G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,88
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.087,99
Petrol78,19
GR. ALTIN2.927,62
BTC2.119.868,42

Türk Futbol Milli Takımı’nın Çeyrek Finale Yükselmesi Coşkusuyla Kutlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin futbol milli takımının çeyrek finale yükselmesi, yurtdışındaki Türk topluluklarını coşkuya sürükledi. Almanya, Hollanda, Avusturya gibi Avrupa ülkelerinde yaşayan Türkler, milli takımın başarısını sokaklarda kutlama heyecanıyla karşıladı. Stadyumun coşkusu sokaklara taşarken, Leipzig ve Berlin gibi şehirlerde milli takımı bekleyen taraftarlar, futbolcuları zaferle karşılayarak kutlama yapmanın keyfini yaşadılar.

Farklı şehirlerdeki Türk toplulukları, alanda Türk bayraklarını dalgalandırarak gece geç saatlere dek süren coşkulu kutlamalara katıldı. Köln’de horonlar, Viyana’da marşlar, Berlin’de uzun araç konvoyları ile Türk bayrakları sallanırken, Amsterdam’da Hollanda’nın başkentinde sevinç gösterileri coşkuyla devam etti. Taraftarlar, meydanlarda halaylar çekerken, meşaleler yakıp sevinç danslarıyla Tur takımın başarısını kutladılar.

Çeyrek final yolunda atılan her adım, Türk halkını bir araya getirirken, Almanya’da bir polis memuru da Türk halkının coşkusuna ortak oldu. Alman Polisi, Türk taraftarlarla birlikte “1,2,3 Türkiye!” diye tezahürat yaparak samimi bir kutlama atmosferi oluşturdu. Bu anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, binlerce beğeni alarak Türk-Alman dostluğunu pekiştirdi.

Türkiye’nin futbol coşkusunu Avrupa’nın dört bir yanında hisseden Türk toplumu, milli takımın çeyrek finale yükselmesinin heyecanını doyasıya yaşadı. Gece boyunca süren kutlamalar, sokaklarda sevinç gözyaşları ve coşkulu tezahüratlarla dolarken, taraftarlar birlik ve beraberlik içinde kucaklaştılar. Türkiye’nin başarısı, yurtdışındaki Türkler arasındaki dayanışmayı güçlendirirken, futbolun birleştirici gücü bir kez daha görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Futbol Milli Takımı’nın Çeyrek Finale Yükselmesi Coşkusuyla Kutlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!