G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

“Turizm Sektörünün Duayen İsimleri TZL Suites’te Bir Araya Geldi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turizm sektörünün önde gelen isimleri, İşletmeci Murat Tüzel’in davetlisi olarak Nişantaşı’ndaki TZL Suites Otel’de bir araya geldi.  

Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, TURSAV Vakfı Başkanı Çetin Gürcün, TÜRSAB İstanbul Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Başkanı Dr. Yüksel Türemez, EURASIA Tourism Genel Müdürü Günnur Diker, UNIVERSAL Turizm Genel Müdürü Mustaf Yalçın, Gazeteci Hikmet Aydoğan, Ange Yayınları Elif Doruk, Kentim Gazetesi Yayın Yönetmeni Saime Oğuzhan, Turizm Yazarları Ökkeş Bölükbaşı, Hatice Ünal Bilen, Köksal Abdullah Menoğlu’nun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Cabbar Kement ve Sinan Karaca Öztürk gibi pek çok davetli katıldı. 

Müzikli Etkinlik 

Turizm sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunan katılımcılar, etkinlik sonunda toplu fotoğraf çekimi yaptı. TZL Suites Hotel çalışanları da etkinliğe konukları alkışlarla karşıladı. 

Sektör Duayenleri Buluştu 

Murat Tüzel, turizm acentesi yöneticilerini ve turizm yazarlarını bir araya getirerek sektördeki gelişmeleri ele alma fırsatı sundu. TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve diğer önemli isimler, turizm sektöründeki sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaştı. 

Etkinliğe Yoğun Katılım 

Etkinliğe, turizm sektörünün önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi. Sektörün duayenleri, Nişantaşı’ndaki TZL Suites Otel‘de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Turizm Sektörünün Duayen İsimleri TZL Suites’te Bir Araya Geldi”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!