G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.156.719,38

TTK’ya ait Gelik işletmesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden madenci için acı haber: Tevfik Soy yaşamını yitirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TTK’ya ait Gelik işletmesinde saat 12.15 sıralarında meydana gelen göçükte kalan ve ağır yaralanan Tevfik Soy, hayatını kaybetti. Acı haberi alan Soy’un ailesi, Atatürk Devlet Hastanesi’ne geldi. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu da hastaneye gelerek taziyelerini iletti.

Gazetecilere açıklamada bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, göçüğün ilk anından itibaren Tevfik Soy’un bilincinin kapalı olduğunu ve olay yerindeki arkadaşları ile diğer ekiplerin anında müdahalede bulunduğunu belirtti. Saat 12.15 sıralarında Türkiye Taşkömürü Kurumu işletmesinde meydana gelen göçükte üç işçinin maruz kaldığını, ancak ikisinin kaçarak kurtulduğunu dile getirdi. Tevfik Soy’un göçük altında kaldığını ve ilk aşamada bilincinin kapalı olduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, kurtarma çalışmalarının hemen başladığını ve saat 13.50 sıralarında Soy’un göçükten çıkartıldığını söyledi. Maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen Tevfik Soy’un hayatını kaybettiğini belirtti.

Öte yandan evli ve iki çocuk babası olan Soy’un, kuruma 2019 yılında madenci olarak başladığı öğrenildi. Vali Hacıbektaşoğlu, Soy’un ailesine, arkadaşlarına ve madencilerine başsağlığı dileyerek, diğer işçilerin durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Bursa’da ise bir orman yangını meydana geldi. Havadan ve karadan müdahalelerin sürdüğü yangınla ilgili detaylı bilgi henüz paylaşılmadı. Yangına müdahalenin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından yetkililer, yangınla ilgili daha fazla bilgi ve gelişmeleri paylaşmaya devam edeceklerini vurguladılar. Gerekli önlemlerin alındığı ve yangının kontrol altına alınması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olup olmadığı konusunda ise net bir bilgi verilmedi. Yangının çevreye verdiği zararın belirlenerek, önlemlerin alınacağı ifade edildi.

Her iki olayla ilgili de güncel gelişmeler ve detaylar paylaşılmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TTK’ya ait Gelik işletmesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden madenci için acı haber: Tevfik Soy yaşamını yitirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!