G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçında Şok Sevkler Açıklandı! Michy Batshuayi’nin Durumu Ne?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından PFDK sevkleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor’un yardımcı antrenörü ve Fenerbahçe’nin bazı futbolcuları ile görevliler PFDK’ya sevk edildi. Ancak, merakla beklenen isimlerden Michy Batshuayi’nin sevk edilmemesi dikkat çekti.

Trabzonspor’un saha olayları ve talimatlara aykırı hareketler sebebiyle PFDK’ya sevk edilirken, bordo-mavili takımın yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz da kavgaya karıştığı için PFDK’ya sevk edildi. Fenerbahçe cephesinde ise Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat ve görevliler Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan PFDK’ya sevk edilen isimler arasında yer aldı. Bu isimler arasında kavga ve sportmenliğe aykırı hareketler nedeniyle sevkedilenler bulunmaktadır.

Olaylı maçın ardından bireysel olarak sevk edilen bu isimlerin tamamı 45. madde kapsamında PFDK’ya sevk edildi. Disiplin Talimatı’na göre, bu isimler 3 ila 5 maçlık bir men cezası ile karşı karşıya kalabilir. Ayrıca, bazı futbolcuların 36. madde kapsamındaki sportmenliğe aykırı hareketten de ceza alabileceği belirtilmiştir. Bu maddeye göre her iki oyuncu da 1 ila 3 maçlık bir men cezası alabilir.

Michy Batshuayi’nin taraftara müdahale etmeye çalışırken PFDK’ya sevk edilmemesi futbol kamuoyunda şaşkınlık yaratmıştır. Ancak bu durum, PFDK’nın incelemeleri sonucunda alınan bir karardır. Maç esnasında yaşanan olaylara karışan isimlerin cezaları ise ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır. Sonuç olarak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri futbol gündemini oldukça meşgul etmiş ve merakla beklenen kararlar futbolseverler tarafından yakından takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor – Fenerbahçe Maçında Şok Sevkler Açıklandı! Michy Batshuayi’nin Durumu Ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!