G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Tokat’ta MHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Göreve Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Tokat’ta belediye başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı. Tokat Belediyesi önünde gerçekleşen devir teslim töreninde, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, görevi Eyüp Eroğlu’ndan devraldı. Bu önemli an, Tokat meydanında toplanan yüzlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı.

Görevini devreden eski Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu, “Bizim için, Tokat için, Türkiye için önemli olan vatanımızdır. Bizim liderlerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’dir. Cumhur İttifakı, bu ülkenin teminatıdır. Milliyetçi Hareket Partisi de güzel hizmetler sunacak.” şeklinde konuştu. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ise, 5 yıl boyunca güzel işler yapacaklarını belirterek, “Siz bize büyük bir ahde vefa örneği gösterdiniz. Eyüp Bey’in getirdiği çıtayı biz de arttırarak bu yolda ilerleyeceğiz. İnşallah bu 5 yıl içerisinde çok güzel işler yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Yazıcıoğlu’nun belediye başkanı olarak göreve başlaması, Tokat halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Vatandaşlar, meydanda toplanarak bu önemli günü kutlamak üzere bir araya geldi. Devir teslim töreninin ardından Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, ilk açıklamasında Tokat’ın gelişimi ve refahı için çalışacaklarını ifade etti. Göreve gelir gelmez 5 yıllık süreçte yapacakları projeleri vatandaşlara aktaran Yazıcıoğlu, halkın desteğiyle güzel hizmetler gerçekleştireceklerini belirtti.

Eyüp Eroğlu ise, görevi devrettikten sonra 10 yıl boyunca yürüttüğü hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti ve Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na başarılar diledi. Tokat Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı ve halkın desteğiyle yeni bir döneme adım atıldı. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat’ın daha yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz çalışacaklarını ve halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarını vurguladı.

Tokat Belediye Başkanlığı görevine başlayan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, şehrin gelişimi ve refahı için projeler üreteceklerini ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacaklarını belirtti. Devir teslim töreninde görevi devreden Eyüp Eroğlu’nun hizmetlerinden övgüyle bahseden Yazıcıoğlu, Tokatlıların desteğiyle başarılı bir dönem geçireceklerini ifade etti. Yeni belediye başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, halkın gönlünde taht kurarak şehre hizmet etme sözü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tokat’ta MHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Göreve Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!