G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.154.464,62

THY, Pilot Adaylarına Yeni İş İlanı Yayınladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları (THY), pilot aday adaylarını sektöre kazandırmak için yeni bir iş ilanı yayınladı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, dünyanın en geniş uçuş ağına sahip havayolu olarak çalışan sayısını artırmayı hedeflediklerini belirtti. 2024 yılı sonuna kadar mevcut 75 bin kişilik kadroyu 85 bine çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

THY’nin yeni başlattığı Take-Off Cadet programı kapsamında ikinci pilot aday adayları için başvurular alınacak. Program, tüm lisans mezunlarından, 31.12.2003 – 01.01.1994 tarihleri arasında doğmuş olanlardan başvuruları kabul edecek. Programa kabul edilen adaylar, işe alındıkları süreç boyunca 2 yıl süreyle eğitim görecekler. Eğitim süresince adaylara 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet imkanları sağlanacak.

Başvurular ve diğer açık pozisyonlar için Türk Hava Yolları’nın kariyer sayfası olan kariyer.thy.com adresi üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirebilecekler.

THY’nin hedefi, çalışan sayısını artırarak sektörde daha güçlü ve etkili bir konuma gelmek. Yayınlanan iş ilanı ile birlikte, havayolu şirketi genç ve yetenekli pilot adayları arayışını sürdürüyor. THY’nin geniş uçuş ağındaki artışla birlikte, yeni pilotlara olan ihtiyacın da arttığını belirten Bolat, adayların sektöre kazandırılması için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Take-Off Cadet programına katılmak isteyen adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayarak, kendilerine verilen fırsattan yararlanabilirler. THY, genç yetenekleri sektöre kazandırarak, havacılık alanında geleceğe güvenle bakmayı hedefliyor. Bu sayede, sektördeki lider konumunu daha da güçlendirecek adımlar atmayı planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
THY, Pilot Adaylarına Yeni İş İlanı Yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!