G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.703,44

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın Yeğeni Şok İddialarla Gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın yeğeni olan DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi medyasına yaptığı skandal açıklamalarla gündeme geldi. Öcalan, Alpha News’ten Elina Stamatiu’ya verdiği röportajda, teröristbaşı Öcalan’ın ismini ‘sayın’ ifadesiyle anarak, İmralı’da uygulanan ‘tecrit’ politikasını eleştirdi. Gazetecinin sorusu üzerine ise Öcalan, Avrupa ve ABD’ye olumlu rollerini oynamaları çağrısında bulundu.

Ömer Öcalan, Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın fikirlerinin Orta Doğu halkları için özgürlük umudu olduğunu savunarak, Orta Doğu sorunlarının çözümünde Öcalan’ın önemine vurgu yaptı. Öcalan, Öcalan’ı siyasi ve ideolojik lider olarak gördüğünü belirterek, çözüm müzakerelerinin onunla yapılması gerektiğini iddia etti.

Öcalan’ın açıklamaları, Türkiye’de ve uluslararası alanda büyük tartışmalara yol açtı. Öcalan’ın teröristbaşı Öcalan’ı siyasi lider olarak görmesi ve onunla çözüm müzakerelerinin yapılması gerektiği yönündeki sözleri, Türkiye ve diğer ülkelerin tepkisini çekti. Öcalan’ın Batılı güçlere, Avrupa ve ABD’ye yönelik çağrısı ise dikkat çekiciydi.

Ömer Öcalan’ın skandal açıklamalarının yankıları sürerken, Türkiye’de de bu konuyla ilgili tartışmalar devam etmekte. Öcalan’ın Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı siyasi lider olarak görmesi ve onunla çözüm müzakerelerinin yapılması gerektiği söylemleri, Türkiye’nin terörle mücadele politikalarıyla çelişiyor. Öcalan’ın açıklamaları, hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda gerginlik yaratmış durumda.

Ömer Öcalan’ın Güney Kıbrıs Rum Yönetimi medyasına yaptığı skandal açıklamalar, Türkiye ve dünya gündemine bomba gibi düştü. Öcalan’ın teröristbaşı Öcalan’ı siyasi lider olarak görmesi ve onunla yapılacak çözüm müzakerelerine vurgu yapması, birçok kesimden tepki çekti. Öcalan’ın Batılı güçlere, Avrupa ve ABD’ye yönelik çağrısı ise büyük yankı uyandırdı. Tüm bu gelişmeler, Türkiye’de ve uluslararası alanda önemli tartışmalara neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın Yeğeni Şok İddialarla Gündemde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!