G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.849,19

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Şehit Jandarmalara Başsağlığı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Şırnak’ta şehit olan kahraman jandarmalar Mustafa Şen ve Ensar Enes Ertaş için Allah’tan rahmet dileyerek, ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlere acil şifalar temennisinde bulundu. Kurtulmuş, mekanlarının cennet olmasını diledi.

Numan Kurtulmuş’un Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım, Şırnak’ta şehit düşen jandarma personeli Mustafa Şen ve Ensar Enes Ertaş’a yönelik dualar içeriyordu. Kurtulmuş, kahraman jandarmalar için Allah’tan rahmet dileyerek, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Ayrıca yaralı askerler için de acil şifalar temennisinde bulundu. Son olarak, şehit jandarmaların mekanlarının cennet olması temennisinde bulundu.

Şırnak’ta görev yaparken şehit düşen Mustafa Şen ve Ensar Enes Ertaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anıldı. Kurtulmuş, şehit jandarmalar için dualarını esirgemedi ve ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. Ayrıca, yaralı askerlerin acil şifalarını diledi ve şehitlerin mekanlarının cennet olması temennisinde bulundu.

Numan Kurtulmuş’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Şırnak’ta şehit olan Mustafa Şen ve Ensar Enes Ertaş’a olan saygı ve minnet duygularını yansıtıyordu. Kurtulmuş, şehit jandarmalar için Allah’tan rahmet dileyerek, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Ayrıca yaralı askerler için de acil şifalar temennisinde bulundu ve mekanlarının cennet olmasını diledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım, Şırnak’ta şehit olan jandarmalar Mustafa Şen ve Ensar Enes Ertaş’a olan derin üzüntüsünü dile getiriyordu. Kurtulmuş, şehit jandarmaların ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı askerlere acil şifalar temennisinde bulundu ve mekanlarının cennet olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Şehit Jandarmalara Başsağlığı Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!