G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,05
CNY4,80
GBP44,71
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,58
GR. ALTIN2.977,69
BTC2.311.448,78

Sur’da Metruk Yapıda Bulunan Yeni Doğmuş Bebek, Güvenlik Kameralarında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sur ilçesinde dün öğlen saatlerinde yaşanan olayda, metruk bir yapıdan gelen bebek sesiyle çevredeki vatandaşlar harekete geçti. Yapıda ve bahçede yapılan aramada, merdiven ile duvar arasında poşet içinde beze sarılı, yeni doğmuş bir erkek bebek bulundu. Bebeği bulanlar hemen sakinleştirmeye çalıştı.

İhbar üzerine Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri olay yerine geldi. Bebek hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve KGYS kameralarından bebeği bırakanın M.C. olduğunu belirledi ve kısa sürede gözaltına aldı.

Gözaltına alınan M.C.’nin sağlık durumu ekipler tarafından kontrol edildi. Yapılan incelemede, M.C.’nin yeni doğum yaptığı ve tedavi gördüğü belirlendi. Yeni doğmuş bebeğin de hastaneye alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

M.C. polis ekiplerine verdiği ifadesinde, bebeği bıraktıktan sonra pişman olduğunu dile getirdi. Olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü ifade eden M.C., yaşadığı durumu açıklamaya çalıştı.

Emniyet güçleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Bebeği terk eden anne M.C.’nin ne gibi bir nedenle böyle bir adım attığı araştırılıyor. Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayın ardından toplumda yaratılan endişeyi hafifletmek için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Bebek ise şu an hastanede tedavi altında tutuluyor ve sağlık durumu yakından takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sur’da Metruk Yapıda Bulunan Yeni Doğmuş Bebek, Güvenlik Kameralarında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!