G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,14
CNY4,87
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,64
GR. ALTIN2.918,17
BTC2.262.402,79

Şişli’de Kardeş Katili Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Talebi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Şişli ilçesinde yaşanan olayda, Cem İnan Ünlü’nün, ağabeyi Cenk Çağın Ünlü’yü bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilerek mahkemeye çıkarıldı. İstanbul 39. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Cem İnan Ünlü ve avukatı hazır bulundu. Cumhuriyet Savcısı, olayın yaşandığı gün Cem İnan Ünlü’nün ağabeyinin banka kartının, olaydan sonra sanık üzerinden çıktığına dair görüntüler olduğunu belirtti. Ayrıca, elde edilen delillerin kan örnekleriyle sanığın uyuştuğu da deliller arasındaydı.

Cumhuriyet Savcısı, tüm delilleri değerlendirerek Cem İnan Ünlü hakkında “kardeşe karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Cem İnan Ünlü ise savunmasında, cezaevinde yaşadığı bir kavgadan dolayı sakatlık yaşadığını belirterek duruşmaya hazırlanamadığını ve süre talep ettiğini ifade etti. Ayrıca, sanığın daha önce 11 kez koğuş değiştirmiş olduğu da ortaya çıktı.

İddianameye göre, Cem İnan Ünlü, Finlandiya’dan dönerek abisi Cenk Çağın Ünlü’nün yanında kalmaya başlamıştı. Bir süre sonra işe gitmeyen Cenk Çağın Ünlü’nün iş arkadaşlarının ihbarı üzerine cansız bedeni evin üst katında bulundu. İddianamede ayrıca, sanığın gidiş yolunun takip edilerek Beyoğlu’ndaki otellere kadar kontrol edildiği ve sanığın otele dönüşünde yakalandığı belirtildi. Üst aramasında bıçak, kırılmış kredi kartı ve kanlı elbiseler bulundu.

Adli Tıp Kurumu raporuna göre, Cenk Çağın Ünlü’nün vücudunda 26 kesici alet yarası ve 25 kesik vasıfta yara tespit edildi. Olayın neden kaynaklandığı ve saatinin belirlenemediği ifade edildi. İddianamede, Cem İnan Ünlü’nün “kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Mahkeme süreci devam ederken, olayla ilgili detaylar ve deliller incelenmeye devam ediliyor. Cem İnan Ünlü’nün ağabeyi Cenk Çağın Ünlü’nün ölümüyle sonuçlanan bu olayın ardındaki gerçeklerin yargılama sonucunda ortaya çıkması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şişli’de Kardeş Katili Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Talebi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!