G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43

Shakira: “Aşk hayatımda kimsenin olmadığını söyledi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

47 yaşındaki ünlü şarkıcı Shakira, İngiliz gazetesi The Times’a verdiği röportajda, eşi futbolcu Gerard Pique için kariyerini askıya aldığını açıkladı. Shakira, uzun süredir futbolcu eşi yanında olabilmek için kendi kariyerine ara verdiğini belirtti. Aşk hayatı hakkında sık sık konuşan şarkıcı, Rolling Stone dergisine verdiği röportajda ise şu sıralar hayatında kimsenin olmadığını söyledi.

Shakira, röportajında “Şu anda hayatımda bir erkeğe ne kadar yer olduğuna dair net bir fikrim yok. Bu konu üzerinde pek düşünmüyorum” şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı, son dönemde ilişkisi hakkında çıkan dedikodulara da açıklık getirerek herhangi bir ilişkisinin olmadığını vurguladı.

Gerard Pique ile olan ilişkisinin 10. yılını dolduran Shakira, aile hayatı ve kariyeri arasında denge kurmaya çalıştığını belirtti. Aynı zamanda iki çocuk sahibi olan Shakira, çocukları için aile hayatına daha fazla odaklandığını ifade etti.

Ünlü şarkıcı, hayranları tarafından merak edilen aşk ve ilişki konularına ilişkin ise fazla detaya girmek istemediğini söyledi. Shakira’nın son dönemde sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda da eşi ve çocuklarıyla geçirdiği vakitlere ağırlık verdiği görülüyor.

Kariyerine başladığı günden bu yana dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Shakira, müzik kariyerindeki başarısını Issabela mağazasında düzenlediği imza günü ve konserlerle devam ettiriyor. Müzik dünyasındaki başarısının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de destek veren Shakira, hayranları tarafından sevgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı, ailesiyle birlikte Barcelona’da yaşamını sürdüren Shakira’nın, kariyer ve aile hayatını dengeleme çabaları gündemdeki yerini koruyor. Shakira ve Gerard Pique’nin ilişkisinin her geçen gün daha da güçlendiği ve aileleriyle mutlu bir hayat sürdürdükleri biliniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Shakira: “Aşk hayatımda kimsenin olmadığını söyledi”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!