G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.196,81

Şanlıurfa’da Türkçe Tabela Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da son günlerde gündemic engellenen her 100 kadından 15’inin 15 yaşında kız çocukları olduğu ortaya çıktı. Bu skandal durumun ardından Zafer Partisi Şanlıurfa Gençlik Kolları, Haliliye ilçesinde bulunan Bamyasuyu Mahallesi’nde incelemelerde bulundu ve mahallenin Araplaştığını belgeleyen görüntüleri paylaştı.

Mahallede Türkçe tabelaların olmaması dikkat çekerken, binaların duvarlarındaki Arapça yazılar mahallenin Türkiye’de olduğunu anlaşılır kılmıyor. Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, bu durumu eleştirerek, Türk kentlerinin organize bir şekilde Suriye kasabasına dönüştürüldüğünü savundu.

Öte yandan, Şanlıurfa’da her yüz kadından 15’inin henüz 15 yaşında kız çocukları olduğu ortaya çıktı. Çocuk istismarı olaylarının hızla yayıldığı ve gelenek adı altında kız çocuklarının evlendirildiği belirtildi. Sınır komşusu ilçelerde Suriyelilere vatandaşlık karşılığında kız çocukları teklif eden çetelerin varlığı da ortaya çıktı.

Zafer Partili Esmaül Hüsna Aslan, yaşanan bu skandal olaylara karşı sessiz kalan devlet kurumlarına sert eleştirilerde bulunarak, çocuk istismarının sistematik hale getirildiğini ve cezasızlıkla devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Suriyelilerin ülkemize doldurulmasının amacının olduğunu ve bu durumun engellenmesi gerektiğini vurguladı.

Aslan, vatandaşları mücadeleye çağırarak, Zafer Partisi’nin Atatürk Cumhuriyeti’ni korumak için birlik olmalarını ve devletin saray rejiminin kullanışlı aparatları olan sığınmacıları ülkeden göndermeye başlamalarını istedi. Son olarak, Türkiye’nin kara lekeden kurtulması ve aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemesi için herkesi Zafer Partisi’nin saflarında birleşmeye davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şanlıurfa’da Türkçe Tabela Yok!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!