G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.117,74

Sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan genç markete giderken korku dolu anlar yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özerli Mahallesi’nde yaşayan 18 yaşındaki Ali Burak Soylu, dün akşam saatlerinde markete gitmek için evinden çıktı. Ancak yolda sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpekten kaçmaya çalışırken düşen genç, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılan Ali Burak Soylu, tedavisinin ardından taburcu edildi. Soylu, AA muhabirine konuşarak markete giderken köpeğin saldırısına uğradığını anlattı.

Ali Burak Soylu, köpeklerden korktuğunu ve her geçişinde tedirgin olduğunu belirtti. Köpeklerin toplanmasını istediğini söyleyen genç, karşılaştığı bu durumun kendisini çok korkuttuğunu dile getirdi. Bir köpeğin kendisine doğru saldırıp ayağını yakalamaya çalıştığını ifade eden Soylu, yaşadığı korkuyu anlattı.

Ali Burak Soylu’nun annesi Hacer Soylu (43) da mahalledeki sahipsiz köpeklerden rahatsız olduklarını belirtti. Köpek sorununun çözülmesi gerektiğini vurgulayan Soylu, mahallelerinin etrafında çok sayıda köpek bulunduğunu ve bu durumun kendilerini endişelendirdiğini söyledi. Çocuklarının, köpekler yüzünden korku içinde yaşadığını ifade eden Hacer Soylu, yetkililerin seslerini duymasını ve köpeklerin toplanmasını talep etti.

Mahalle sakini Gülsüm Arıcan (58) ise köpeklerin daha önce torunlarına saldırdığını ve bu nedenle mahallede rahat dolaşamadıklarını belirtti. Köpeklerin tehlike oluşturduğunu ve güvenliklerini tehdit ettiklerini söyleyen Arıcan, yetkililerin bu konuya çözüm bulmasını istediklerini dile getirdi.

Özerli Mahallesi sakinlerinin sahipsiz köpekler konusundaki endişeleri devam ederken, yetkililerin bu duruma bir çözüm bulması bekleniyor. Mahalle halkı, köpeklerin toplanarak sorunun çözülmesini talep ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan genç markete giderken korku dolu anlar yaşadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!