G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Ruzy Gallery, Usta Sanatçı Ahmet Güneştekin ile Görkemli Bir Açılış Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un yeni çağdaş sanat adresi olan Ruzy Gallery, usta sanatçı Ahmet Güneştekin‘in “Uyandığımız Çağ” adlı sergisiyle görkemli bir açılış yaptı. Açılış daveti, iş, sanat, basın ve cemiyet dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. 

Etiler’deki galerinin açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan MumcuErtuğrul ÖzkökMurat AksuKardelen GüneştekinEzgi Güneştekin DemirOzan DemirLeyla AlatonSiren ErtanReyhan İpekelArzum OnanPelin KarahanBedri GüntayHande YontunçBahar – Ozan ŞerJaklin – Şerif GünerGül GölgeAslı – Kaan Cüreklibatırİnci AksoyEmin HitayRıfat ElhadefGül AğışRuken MızraklıYakup – Dilek AvşarPınar Hotiç gibi önemli isimler katıldı. 

Esra Çevik tarafından kurulan Ruzy Gallery, yenilikçi yaklaşımı, sergi programı ve sanat etkinlikleriyle kültür sanat dünyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Galeri, Türk ve uluslararası sanatçıların özgün eserlerini sanatseverlerle buluşturacak. 

“Uyandığımız Çağ” adlı sergi, Ahmet Güneştekin‘in çeşitlilik nosyonundan beslenen, imza niteliğindeki fırça darbeleriyle yapılmış resimlerini, özgün seramiklerini ve heykellerini içeren 50’den fazla eseri kapsıyor. Açılışta konuşan Ahmet GüneştekinRuzy Gallery‘nin İstanbul sanat sahnesine önemli bir katkı sağlayacağına inanarak, sanatçıların yaratıcı vizyonlarını sergilemeleri için önemli bir platform olduğunu vurguladı. 

Ruzy Gallery‘nin kurucusu Esra Çevik ise heyecanını dile getirerek, “Ruzy ile sanatseverleri özgün eserlerle buluşturacağımız, genç sanatçılara özgür olabilecekleri yeni bir oluşum sunacağımız için çok mutluyum. İlk sergimizi dünyaca tanınmış usta sanatçı Ahmet Güneştekin ile gerçekleştiriyor olmak ise benim için ayrı bir mutluluk” şeklinde konuştu. 

Ruzy Gallery, sanatın farklı dönemlerine odaklanarak çağdaş sanat tutkunları için özgün bir ortam oluşturmayı hedefliyor. 

ESRA ÇEVIK – AHMET GÜNEŞTEKİN – BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ruzy Gallery, Usta Sanatçı Ahmet Güneştekin ile Görkemli Bir Açılış Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!