G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Pınar Altuğ’un Gençleşen Güzelliği ve İdeal Yaşam Tarzı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü dizi “Çocuklar Duymasın“ın Meltem’i olan Pınar Altuğ, medyanın zamanla değişmeyen ünlülerinden biridir ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Aynı zamanda ailesine gösterdiği hassasiyeti ile de sık sık adından söz ettirmiştir.

Pınar Altuğ, 2008 yılında oyuncu Yağmur Atacan ile evlenmiş ve 2009 yılında kızını kucağına almıştır. Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’dan 9 yaş büyük olmasına rağmen yaş aldıkça gençleşirken, artık bebek yüzlü olmayan eşi ile aralarındaki yaş farkını neredeyse kapatmıştır. Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozları ile düzgün fiziği ile övgüleri toplamıştır.

Geçtiğimiz hafta özel bir doğum günü yaptığını ve kızının 15 yaşına geldiğini dile getiren Pınar Altuğ, zamanın hızla geçtiğine şaşırmıştır. Altuğ, formda görüntüsünün sırrını aralıklı oruç tutmaya ve spor yapmaya borçlu olduğunu belirtmiştir. Ünlü oyuncu-sunucu Pınar Altuğ, projeleriyle olduğu kadar özel hayatıyla da dikkat çeken bir isimdir.

Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da ilgi odağı olmayı başarmaktadır. Sosyal medya sayfasından paylaştığı süper mini eteğiyle verdiği poz dikkat çekmiştir. Formda vücuduyla alakalı gelen sorulara ise kendine iyi bakmaya ve sağlıklı olmaya çalıştığını, ruhen de iyi olduğunu ve vefalı biri olduğunu belirterek yanıt vermiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pınar Altuğ’un Gençleşen Güzelliği ve İdeal Yaşam Tarzı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!