USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Perakende Sektörü Dijitalleşmeye Odaklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(01.06.2024, İstanbul) – Perakende sektörünün dijitalleşmesi, e-ticaret ve e-ihracat odağında gerçekleştirilen Perakende Günleri 2024, 29-30 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Sektörün en prestijli ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri de sahiplerini buldu.

Perakende Günleri’ni 23’üncü Kez Düzenlendi

Soysal tarafından 23’üncü kez düzenlenen Perakende Günleri, perakendeciler, AVM’ler, tedarikçiler ve teknoloji, e-ticaret, lojistik firmalarını bir araya getirdi. Akinon ve Atış Yapı ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör liderlerinin katıldığı konferans ve oturumlar, fuar alanı ve B2B görüşmelerle sektörün ve dijital ticaretin geleceğine ışık tuttu.

Perakende Güneşi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Perakende Güneşi Ödülleri, bu yıl Ecco sponsorluğunda iki kategoride verildi. Sektörün Başarılı Liderleri Ödülleri’ne Tepe Emlak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hayal Olcay, Flo Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan ve İpekyol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın layık görüldü.

E-Ticaret Başarı Ödülleri’ni ise Baydöner, Beymen, Boyner Büyük Mağazacılık, LC Waikiki, Miggra Teknoloji, Migros, Optiyol – Mediamarkt ve Watsons kazandı.

İlham Veren Oturumlar Gerçekleştirildi

Etkinlikte, Siri’nin yaratıcısı Adam Cheyer, 14 yaşında hackerliğe başlayan Tamer Şahin, Ecco Amerika Başkanı Deniz Erda ve WPP’nin Global Commerce Lead & VML Chief Digital Commerce Officer’ı Gemma Spence gibi isimler ilham verici sunumlar gerçekleştirdi.

Sektörün Temsilcileri 4 Farklı Sahnede Buluştu

Perakende Günleri’nde, Akinon Kurucu Ortağı ve CEO’su Tolga Tatari, Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, Ozon Global Türkiye Genel Müdürü Hazal Maraş, Winfluencer ortakları Funda Yener ve Dila Tarkan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 40’ı aşkın oturum düzenlendi.

Fuarda 150’yi Aşkın Firma Yer Aldı

Perakende Günleri fuarında, Alibaba, ChannelEngine, Ecco, Huawei, Mastercard, Ozon gibi global firmaların da aralarında bulunduğu 150’yi aşkın firma, sektördeki son yenilikleri sergiledi.

Etkinlik, Ceren Özdemir’in performansı ve Ebru Gündeş konseri ile sona erdi

Sonuç olarak, Perakende Günleri 2024, perakende sektörünün dijitalleşme, e-ticaret ve e-ihracat alanlarındaki gelişmeleri kapsamlı bir şekilde ele aldı. Sektörün önde gelen isimleri, ödüller ve ilham verici oturumlar ile katılımcılara yeni ufuklar açtı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Perakende Sektörü Dijitalleşmeye Odaklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!