USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Başarsoft Teknoloji Günü’nde Akıllı Haritalar ve Teknolojileri Anlatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(01.06.2024, İstanbul)Başarsoft tarafından düzenlenen “Başarsoft Teknoloji Günü” etkinliği, İstanbul’da gerçekleştirildi. Harita ve konum bazlı teknolojilerin ele alındığı etkinlikte, Başarsoft ürün ve çözümlerini kullanan sektör temsilcileri de elde ettikleri kazanımları paylaştı.

Açılış Konuşmasında Yenilikler Duyuruldu

Başarsoft Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, yılda iki kez düzenlenen Teknoloji Günleri ile Başarsoft’un gerçekleştirdiği yenilikleri birinci ağızdan duyurabilmeyi hedeflediklerini söyledi.

Küçükpehlivan, uzun süredir kamyonlara özel navigasyon teknolojileri üzerinde çalıştıklarını belirterek, cep telefonlarına da indirilebilen yeni kamyon navigasyonu ürünlerinin müjdesini verdi. Ayrıca, 10 binden fazla çalışanı olan Japon otomobil firması YAZAKI ile yaptıkları anlaşma hakkında bilgi paylaştı.

Kargo sektörüne yönelik optimum dağıtım çözümlerini de sunan Başarsoft, bu konuda Yurtiçi Kargo‘da kullanıma sunduklarını açıkladı.

Üç Panelde 12 Konuşmacı Yer Aldı

Etkinliğin panel oturumlarında, farklı sektörlerde Başarsoft ürün ve çözümlerini kullanan firma temsilcileri, kendi deneyimlerini paylaştı.

“Pazarda Rekabet Gücü ve Marka Perspektifleri” konulu panelde Domino’s Pizza, Aygaz, Ak Gıda-İçim Süt ve Doğanay gibi firmalar yer aldı.

“Başarıya Giden Yolu Kısaltmak Mümkün mü?” konulu panelde ise Yurtiçi Kargo, Türk Hava Yolları, Arkas Lojistik ve Dydo Drinco temsilcileri, rota optimizasyonu uygulamalarını değerlendirdi.

“Sürdürülebilirlik Çağında Veri Odaklı Yaklaşım” konulu son panelde ise Turkcell, Albaraka Türk, Amazon ve Etstur konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinliğin son bölümünde, PTT Bilişim Daire Başkanı Aydın Atalay, “PTT ve Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Kullanımı” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Akıllı Telefon Yarışması Büyük İlgi Gördü

Etkinlikte, akıllı telefonlar üzerinden gerçekleştirilen ödüllü bilgi yarışması da büyük ilgi gördü. Firma sunumlarını içeren sorulara, doğru ve en hızlı cevabı veren ilk üç katılımcıya çeşitli teknoloji ürünü hediyeleri verildi.

Başarsoft Teknoloji Günü, “Yaza Merhaba” kokteyli ile sona erdi.

Başarsoft’un düzenlediği bu etkinlikte, harita ve konum bazlı teknolojiler kapsamlı bir şekilde ele alındı. Sektör temsilcilerinin paylaştığı deneyimler ve Başarsoft’un yeni ürünleri, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başarsoft Teknoloji Günü’nde Akıllı Haritalar ve Teknolojileri Anlatıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!