G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

Pendik Cinayetinde Şüpheli, Balta Üzerindeki DNA İle Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Pendik ilçesinde yaşanan vahşi cinayet, bir vatandaşın çöp konteynerinde ceset parçaları görerek polise ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Yapılan incelemede öldürüldükten sonra parçalara ayrıldığı belirlenen cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih’e ait olduğu tespit edildi.

Ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili ortaya çıkan bir video görüntüsü soruşturmanın yönünü değiştirdi. Görüntülerde elinde beyaz bir kova ile cesedin bulunduğu çöp konteynerine boşalttığı görülen Bilal D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Bilal D., adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Anadolu Adalet Sarayı’nda çıkarıldığı mahkemede aynı ifadesini tekrarlayan Bilal D., kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet Büro Amirliği, olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada Bilal D.’nin evinde bulunan ve olayda kullanıldığı değerlendirilen baltanın üzerinde yapılan DNA incelemesini tamamladı. Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemede, şüphelinin evinde bulunan baltanın üzerinde öldürülen Nihat Salih’e ait DNA örneklerine rastlandı. Bu durum, şüphelinin cinayeti işlediğini gösteren önemli bir delil olarak kayıtlara geçti. Polis soruşturmasına göre, şüphelinin önce Nihat Salih’i boğduktan sonra baltayla parçalara ayırarak çöp konteynerlerine attığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pendik Cinayetinde Şüpheli, Balta Üzerindeki DNA İle Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!