G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Paris Saint-Germain, Rennes’i 1-0 yenerek finale yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris Saint-Germain, Fransa Kupası yarı finalinde evinde Rennes takımını konuk etti. 40. dakikada Kylian Mbappe’nin attığı golle Paris Saint-Germain, 1-0’lık skorla galip gelerek finale yükseldi. Final mücadelesi 25 Mayıs tarihinde Olympique Lyon ile karşılaşacaklar. Paris Saint-Germain’in performansıyla dikkat çektiği karşılaşmada, ev sahibi takım rakibine üstünlük kurmayı başardı.

Fransa Kupası yarı finalinde oynanan karşılaşmada Paris Saint-Germain, Rennes’i ağırladı. Ev sahibi takımın üstün performansı sayesinde 40. dakikada Kylian Mbappe’nin golüyle maçı 1-0 kazanmayı başardı. Bu galibiyetle birlikte Paris Saint-Germain, finale yükselerek bir sonraki aşamada Olympique Lyon ile eşleşti. 25 Mayıs tarihinde gerçekleşecek final mücadelesinde ise Fransa’nın iki güçlü takımı karşı karşıya gelecek.

Maçın hemen öncesinde favori olarak gösterilen Paris Saint-Germain, ev sahibi avantajını da kullanarak Rennes karşısında üstünlüğü elde etti. Karşılaşmanın en önemli anlarından biri olan 40. dakikada Kylian Mbappe’nin attığı golle Paris Saint-Germain, finale yükselmeyi başardı. Taraftarların büyük desteğini arkasına alan ev sahibi takım, Rennes’in hücum girişimlerini etkisiz hale getirerek galibiyete ulaştı.

Finalde rakipleri arasında yer alan Olympique Lyon, Paris Saint-Germain’in karşısında zorlu bir mücadele verecek. 25 Mayıs tarihinde gerçekleşecek final maçı, Fransız futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İki takım arasındaki rekabeti artırması beklenen bu karşılaşma, Fransa Kupası’nın heyecanını doruğa çıkaracak. Paris Saint-Germain’in finale yükselerek gösterdiği performans, taraftarlar arasında da büyük sevinç yarattı ve takımın şampiyonluk yolundaki iddiasını daha da güçlendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Paris Saint-Germain, Rennes’i 1-0 yenerek finale yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!