USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Özgür Özel’den Emeklilere 10 Bin Lira Müjdesi: En Büyük Koronun Şarkısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Meydanı’nda düzenlenen ‘Büyük Emekli Mitingi’ne katılan ve konuşma yapan CHP Milletvekili Özgür Özel, binlerce emekliye seslendi. Özel, emeklilere hitaben “Kaç para maaş alıyorsunuz?” sorusunu yöneltti ve 10 bin lirayı en düşük emekli maaşı olarak belirlemelerine rağmen, bu durumu eleştirdi. Özel, emeklilere verilen maaşların Avrupa’daki emekli maaşlarına göre oldukça düşük olduğunu vurguladı.

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli’ye emeklilerin sorunlarını çözme çağrısı yaptı. Emeklilerin yaşadığı ekonomik sorunların çözümü için yapılması gerekenleri sıraladı ve hükümete seslenerek adil bir emekli maaşı sistemi oluşturulması gerektiğini belirtti. Özel, emeklilere verilen ilaç katkı payları, muayene ücretleri gibi ekstra maliyetlerin kaldırılması gerektiğini ifade etti.

CHP Milletvekili, seçimlerde en çok emekli oyuna sahip olduklarını belirterek, emeklilerin haklarını savunacaklarını söyledi. Özel, Türkiye İttifakı içinde yer alan farklı siyasi görüşlerden partilerin bir araya gelerek emeklilerin yaşadığı sorunlara çözüm bulacaklarını ifade etti. Özel, iktidar olduklarında ilk 100 gün içinde en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine çıkaracaklarını vaat etti.

Son olarak Özel, emeklilerin ekonomik olarak rahat etmeden Türkiye’nin de normalleşemeyeceğini söyledi. Emeklilerin refah içinde olmadan kimse rahat edemez diyen Özel, emeklilerin hak ettikleri yaşamı sağlayacak yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Emeklilere 10 Bin Lira Müjdesi: En Büyük Koronun Şarkısı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!