USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Oyuncu Altuğ Yücel Devletin Aracına Ceza Yazılmasına İsyan Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Altuğ Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden devlete ait olan AYZ 220 plakalı aracın sürekli olarak trafik cezaları aldığını, ancak kamera sistemlerinin plakayı okurken Z harfini 2 olarak algıladığını ve cezaların AY 2220 plakalı araca yazıldığını paylaştı. Yücel, bu duruma isyan ederek sürekli mahkemelere başvurmak zorunda kaldığını belirtti.

Oyuncu, yetkililere defalarca durumu bildirmesine rağmen bir çözüm bulunamadığını ifade ederek, gelen cezaların sürekli kendi aracına yazıldığını ve bu durumun çözülmesi için çaba sarf ettiğini söyledi. AYZ 220 plakalı aracın sürücüsünü uyarmak için sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan Yücel, yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Yücel, il özel idare aracının fotoğrafını paylaşarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketledi ve aracın trafik kurallarını ihlal ettiği durumlarda ceza yazıldığını belirtti. Plakanın yazımında da kural dışı bir uygulama olduğunu belirten oyuncu, kamera sistemlerinin yanlış okumasının cezalara sebep olduğunu vurguladı.

Altuğ Yücel, yaptığı açıklamalarda plakanın harf ve numara arasında boşluk olmadan yazılmasının da sorunları beraberinde getirdiğini ifade ederek, geçen temmuz ayından bu yana 9 veya 10 kez kendi aracına ait AY 2220 plakalı araca ceza yazıldığını belirtti. Cameranın plakayı bitişik yazmasının Z harfinin hatalı okunmasına neden olduğunu söyleyen Yücel, yetkililerden konuyla ilgili çözüm bulmalarını talep etti.

Altuğ Yücel, İstanbul doğumlu olup İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunudur. Oyunculuk alanında başarılı bir kariyere sahip olan Yücel, aynı zamanda danışmanlık, yazarlık, sunuculuk ve proje tasarımcılığı gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir. 65 yaşında olan oyuncu, toplumsal meselelere duyarlılığı ve cesur açıklamalarıyla da bilinmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Oyuncu Altuğ Yücel Devletin Aracına Ceza Yazılmasına İsyan Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!