USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Genç Kadın Bebeğini Camdan Atarak Öldürdü, Soruşturma Tamamlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli ilçesinde bulunan evinde, 18 Aralık 2023 tarihinde yaşanan olayda, Kader K. isimli 23 yaşındaki şüphelinin iddialara göre, kendi başına banyosunda doğum yaparak yeni doğan bebeğini 3. kattaki banyonun penceresinden aşağıya atarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla açılan soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Kader K. ‘şüpheli’ olarak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ise ‘müşteki’ olarak yer aldı. Yeniden doğan kız bebek ise hüviyeti belirsiz bir şekilde ‘maktul’ olarak nitelendirildi.

Polis ekiplerine yapılan ihbar sonucunda olay yerine gidildiği ve 2 bina arasındaki boşlukta, tamamen çıplak bir bebek cesedinin bulunduğu belirtildi. Bebeğin cesedinin çürümeye başladığı, baş bölgesinde parçalı kırık olduğu ve beton zeminde bulunduğu tespit edildi. Soruşturmada, şüpheli Kader K.’nın uzaktan akrabasıyla yaşadığı evlilik dışı ilişkiden gebe kaldığı ve bu durumu ailesine söylemeye cesaret edemediği ortaya çıktı. Kendi başına banyoda doğum yaptıktan sonra ailesine durumu açıklayamayacağını düşünen şüphelinin, bebeği banyonun penceresinden aşağı atarak olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

İddianamede yer alan ifadelere göre, Kader K. olay sonrasında bebeğin hiçbir yaşam belirtisi göstermediğini belirtti. Bebeği attıktan sonra kanlı bir şekilde yerde olduğunu gördüğünü ancak daha sonrasında bebeğe hiç bakmadığını ifade etti. Hazırlanan iddianamede, Kader K.’nın ‘beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Şüphelinin yargılanmasının ise önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlaması bekleniyor.

Olayla ilgili şüpheli ve kurumların ifadeleri ve delillerin değerlendirilmesi sonucunda, Kader K.’nın suçunu işlediği ve bebeğin ölümüne sebep olduğu kabul edildi. Ağır cezalarla karşı karşıya olan şüpheli, yargılama sürecini beklemeye başladı. Bebeğin cenazesine ise maktul sıfatıyla defin işlemleri gerçekleştirildi. Olayın detayları hakkında basında ve kamuoyunda geniş çaplı bir tartışma ve yorum da oluştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Kadın Bebeğini Camdan Atarak Öldürdü, Soruşturma Tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!