USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Nusaybin’de Ipekyolu Üzerinde Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nusaybin ilçesine bağlı Yolbilen Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, Cizre’den Nusaybin istikametine seyir halinde olan Azad Tün isimli sürücü, otomobilini kontrol edemeyerek beton menfeze çarptı. Kazada ağır yaralanan Tün, olay yerine çağrılan sağlık ve jandarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tün, Nusaybin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından Tün’ün cansız bedeni, otopsi yapılması için Mardin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve olayın sebebi araştırılıyor. Yolbilen Mahallesi’nde Uluslararası İpekyolu üzerinde meydana gelen kaza, çevrede şok etkisi yarattı.

Kazanın nasıl gerçekleştiği ve Tün’ün nasıl kontrolünü kaybettiği henüz netleşmese de, olayda alkollü olup olmadığı veya başka bir aracın karışıp karışmadığı detaylı bir şekilde incelenmekte. Kazanın olduğu noktada güvenlik önlemleri alınarak trafik kontrolleri sıklaştırıldı.

Tün’ün ailesi ve yakın çevresi, yaşanan trajik olay nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, olayla ilgili gelişmelerin takipçisi olacaklarını belirttiler. Tün’ün ani ve beklenmedik ölümü, Nusaybin ve çevresinde derin bir üzüntüye yol açtı.

Kazanın ardından mahalle sakinleri ve çevredekiler, benzer trajedilerin yaşanmaması için sürücülerin dikkatli olması çağrısında bulundular. Tün’ün ölümü, bölgede trafik kurallarına uyma ve dikkatli olmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Hayatını kaybeden Tün’ün cenazesi, ailesi tarafından defnedilmek üzere bekleniyor. Kazayla ilgili detaylı bilgi ve incelemeler devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nusaybin’de Ipekyolu Üzerinde Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!