USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Nevzat Çiçek’in Seçim Öngörüleri: Sürpriz Beklediği 9 İl!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevzat Çiçek, 31 Mart akşamı, 14 Mayıs 2023’te gerçekleşen genel seçimlerin farklı bir tablo ortaya koyacağını belirtti. Sözcü TV yayınında konuşan Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Çiçek, seçimlerde sürpriz beklediği illeri açıkladı. Şanlıurfa, Muş, Yozgat, Ordu, Bingöl, Nevşehir, Edirne, Tokat ve Tekirdağ’ın kazananının değişebileceğini ifade etti. Bursa ve Balıkesir’in ise İYİ Parti’nin oy oranına bağlı olarak belirsizlik gösterdiğini dile getirdi.

Çiçek, genel seçimlerle yerel seçimler arasındaki farkı vurgulayarak, İstanbul örneğinden yola çıktı. İstanbul’da Sayın İmamoğlu’nun CHP’nin üzerinde oy aldığını söyleyen Çiçek, CHP’nin oy potansiyeli yüzde 23-25 arasındayken İmamoğlu’nun oy oranının 35-37’nin üzerinde olduğunu belirtti.

Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek’in canlı yayında sürpriz beklediği 9 il ise şöyle sıralandı: Şanlıurfa, Muş, Yozgat, Ordu, Bingöl, Nevşehir, Edirne, Tokat ve Tekirdağ. Bu illerin seçimin seyrini belirleyebileceğine dikkat çekti.

Ayrıca, Bursa ve Balıkesir illerinin seçimde belirleyici rol oynayabileceğini belirten Çiçek, İYİ Parti’nin oy oranının sonuçları etkileyeceğini söyledi. İYİ Parti’nin bu illerde alacağı oy oranının sonuçları doğrudan etkileyeceğini vurguladı. Bu illerin seçimde belirsizliği ve değişkenliği artıracağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nevzat Çiçek’in Seçim Öngörüleri: Sürpriz Beklediği 9 İl!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!