USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

NBCUniversal, “Queer Planet” belgeseli ile eşcinsel ve transseksüel hayvanları konu alacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daniel Aaron’un liderliğinde kurulan NBCUniversal, Nazi Almanyası’ndan kaçan bir Yahudi ailesinin çocuğu olan yazar ve gazeteci olan figürüdür. Şirket, ABD’nin Rockefeller Plaza’sında bulunan merkezinde faaliyet göstermektedir. NBCUniversal bünyesinde yer alan Peacock TV ise, eşcinsellikleriyle tanınan hayvanlar hakkında ilginç bir belgesel yayınlamaya hazırlanıyor.

Belgesel, “Queer Planet” adıyla yayınlanacak ve eşcinsel hayvanlar konusunda insanlara farklı bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor. Ancak bu duyuru, geniş çaplı bir tartışmaya yol açtı ve toplumda büyük tepkilere neden oldu. Peacock TV, belgeselin yakında prömiyerini yapacağını duyurdu ve tanıtım çalışmalarına başladı.

“Queer Planet” adlı belgeselde, sözde eşcinsel penguenlerden, sözde biseksüel aslanlara ve cinsiyet değiştiren palyaço balıklara kadar çeşitli hayvan türlerinin yaşamları ele alınacak. Belgeselin 6 Haziran tarihinde izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Dünya genelinde LGBTİ+ hakları ve toplulukları için yapılan çalışmaların artmasıyla birlikte, eşcinsel ve transseksüel hayvanların da varlığı konusu gündeme gelmeye başladı. Bu belgesel ise, bu konuya dikkat çekmeyi ve farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Daniel Aaron’un liderliğindeki NBCUniversal, bu belgesel ile izleyicilere farklı bir perspektif sunmayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
NBCUniversal, “Queer Planet” belgeseli ile eşcinsel ve transseksüel hayvanları konu alacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!