USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Otobüs Kazasında Anne Hayatını Kaybetti, Oğlu Yoğun Bakımda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle Erkilet Bulvarı’nda dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen kazada, özel halk otobüsü Ebru Abavcı ve oğlu Selahattin’e çarptı. Anne ve oğul, otobüsün altında kalarak ağır yaralandı. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar, Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Ancak Ebru Abavcı, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Cenaze otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü, Selahattin Abavcı ise yoğun bakım servisine alındı.

Kazanın sorumlusu olarak belirlenen otobüs şoförü M.C.Y. ise gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor. Polis, kaza hakkında detaylı bir inceleme başlattı ve soruşturma devam ediyor. Bu üzücü olayın insan hayatına mal olan son derece üzücü bir kaza olduğu belirtilirken, kaza anında alkollü ya da uyuşturucu madde etkisi altında olup olmadığı hakkında da detaylı bir soruşturma yapılacağı ifade edildi.

Olayın yaşandığı bölge olan Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle Erkilet Bulvarı’nda daha önceden benzer kazaların yaşanmış olması da endişe yaratmaktadır. Bu tür kaza risklerini azaltmak adına alınacak tedbirler ve yol güvenliği konusunda yapılacak çalışmaların önemi de vurgulanmaktadır.

Kazada hayatını kaybeden Ebru Abavcı için taziye mesajları yağarken, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Aynı şekilde, yaralanan Selahattin Abavcı’nın da en kısa sürede sağlığına kavuşması ve ailesine kavuşması temenni edilmektedir. Bu tarz acı olayların tekrar yaşanmaması adına toplumsal duyarlılık ve dikkat önemlidir, güvenli trafik kurallarının herkes tarafından uygulanması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otobüs Kazasında Anne Hayatını Kaybetti, Oğlu Yoğun Bakımda!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!